De wet van Aantrekking

de basis-leringen van Abraham

Prijs € 19,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

E. Hicks, J. Hicks

Paperback | Maart 2008 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 33 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Dit derde deel in de serie gaat uitvoerig in op de grondslagen van de oorspronkelijke Leringen van Abraham: hoe alle dingen – gewenst of ongewenst – bij je worden gebracht door middel van de krachtigste wet van het universum: de Wet van Aantrekking. We trekken allemaal die dingen aan die we uitzenden. Gelijken trekken elkaar aan. Gelijke overtuigingen versterken elkaar, vogels van dezelfde pluimage trekken samen op. Een overtuiging is overigens niets anders dan een gedachte die je vaak genoeg blijft herhalen. Via de Wet van Aantrekking nodigen wij de gebeurtenissen en dingen in ons leven uit, en de intentie en intensiviteit waarmee wij aandacht geven aan onze wensen en verlangens is de voorbereiding op de onvermijdelijke komst van die dingen in ons leven. Zo werkt het leven en zo werkt het universum.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Hicks, J. Hicks
Uitgever
Bet-Huen Books
ISBN
9789075636673
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Beschrijving

Dit derde deel in de serie gaat uitvoerig in op de grondslagen van de oorspronkelijke Leringen van Abraham: hoe alle dingen – gewenst of ongewenst – bij je worden gebracht door middel van de krachtigste wet van het universum: de Wet van Aantrekking.
We trekken allemaal die dingen aan die we uitzenden. Gelijken trekken elkaar aan. Gelijke overtuigingen versterken elkaar, vogels van dezelfde pluimage trekken samen op. Een overtuiging is overigens niets anders dan een gedachte die je vaak genoeg blijft herhalen.
Via de Wet van Aantrekking nodigen wij de gebeurtenissen en dingen in ons leven uit, en de intentie en intensiviteit waarmee wij aandacht geven aan onze wensen en verlangens is de voorbereiding op de onvermijdelijke komst van die dingen in ons leven. Zo werkt het leven en zo werkt het universum.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Hicks, J. Hicks
Uitgever
Bet-Huen Books
ISBN
9789075636673
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222