De zeven heilige vlammen

lessen van de geascendeerde meesters van de zeven stralen

Prijs € 24,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Aurelia Louise Jones

Paperback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De energieën van de zeven heilige vlammen stromen elke dag naar de aarde, om de levenskracht van de aarde en haar bewoners te voeden. De zeven vlammen komen overeen met de zeven chakra's. Werken met deze vlammen brengt balans in je chakra's, wat zorgt voor meer balans en vrede. Verder hoort bij elke vlam een specifieke opgestegen meester, die zijn wijsheid aan deze energiestroom meegeeft. De zeven heilige vlammen zijn altijd op aarde aanwezig, maar elke dag is er een andere vlam krachtiger, wat de mogelijkheid geeft om specifiek die energie in jezelf te laten groeien.- Informatie van bekende opgestegen meesters.- Uitgave is tot stand gekomen door vraag van lezers.Aurelia Louise Jones is begin jaren veertig geboren in Montreal en overleed in 2009. Zij liet een rijke erfenis na aan lessen van opgestegen meesters, waaronder die in dit boek. Eerder verscheen van haar in het Nederlands Inzicht in vijfdimensionaal bewustzijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Aurelia Louise Jones
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151309
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De energieën van de zeven heilige vlammen stromen elke dag naar de aarde, om de levenskracht van de aarde en haar bewoners te voeden. De zeven vlammen komen overeen met de zeven chakra's. Werken met deze vlammen brengt balans in je chakra's, wat zorgt voor meer balans en vrede. Verder hoort bij elke vlam een specifieke opgestegen meester, die zijn wijsheid aan deze energiestroom meegeeft. De zeven heilige vlammen zijn altijd op aarde aanwezig, maar elke dag is er een andere vlam krachtiger, wat de mogelijkheid geeft om specifiek die energie in jezelf te laten groeien.

- Informatie van bekende opgestegen meesters.
- Uitgave is tot stand gekomen door vraag van lezers.


Aurelia Louise Jones is begin jaren veertig geboren in Montreal en overleed in 2009. Zij liet een rijke erfenis na aan lessen van opgestegen meesters, waaronder die in dit boek. Eerder verscheen van haar in het Nederlands Inzicht in vijfdimensionaal bewustzijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Aurelia Louise Jones
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151309
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig