Dieren in de mandala

Prijs € 20,50

Uitverkocht

Tjalling van den Berg

Paperback | Augustus 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dieren zijn puur en kwetsbaar en hebben een sterke overlevingsdrang. Zou het daarom zijn dat wij ons steeds weer tot hen aangetrokken voelen? Dit boek neemt je mee langs een stukje van de dierenwereld en wil je intenser en bewuster naar dieren laten kijken. Dieren bezitten eigenschappen waar wij veel van kunnen leren wanneer we er ons voor openstellen. Zij houden ons als het ware een spiegel voor en wellicht kunnen wij hun eigenschappen in onszelf herkennen. Waarom valt de ene mens op een hond en de ander op een kat? De auteur nodigt je uit om je samen met haar te verdiepen in de schoonheid van het dier en te lezen over de ervaringen die ze opdoet in de natuur rond haar werk- en woonplek. De mandala's zijn om naar te kijken maar ook een inspiratiebron om zelf te gaan tekenen. Per hoofdstuk worden hiervoor verschillende suggesties en technieken aangereikt. Al tekenend kun je op deze manier bij jezelf naar binnen gaan en het wezen van het dier ervaren. Laat de wijsheid en kracht van dieren in je doordringen en ontdek hierdoor wat in jezelf verborgen ligt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tjalling van den Berg
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247334
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dieren zijn puur en kwetsbaar en hebben een sterke overlevingsdrang. Zou het daarom zijn dat wij ons steeds weer tot hen aangetrokken voelen? Dit boek neemt je mee langs een stukje van de dierenwereld en wil je intenser en bewuster naar dieren laten kijken. Dieren bezitten eigenschappen waar wij veel van kunnen leren wanneer we er ons voor openstellen. Zij houden ons als het ware een spiegel voor en wellicht kunnen wij hun eigenschappen in onszelf herkennen. Waarom valt de ene mens op een hond en de ander op een kat?
De auteur nodigt je uit om je samen met haar te verdiepen in de schoonheid van het dier en te lezen over de ervaringen die ze opdoet in de natuur rond haar werk- en woonplek. De mandala's zijn om naar te kijken maar ook een inspiratiebron om zelf te gaan tekenen. Per hoofdstuk worden hiervoor verschillende suggesties en technieken aangereikt. Al tekenend kun je op deze manier bij jezelf naar binnen gaan en het wezen van het dier ervaren. Laat de wijsheid en kracht van dieren in je doordringen en ontdek hierdoor wat in jezelf verborgen ligt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tjalling van den Berg
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247334
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig