Dieren - sprekend als mensen

Prijs € 20,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

M. Zomer

Paperback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mieke Zomer communiceert telepathisch en intuïtief met dieren. Op vakkundige en humoristische wijze laat zij je kennismaken met de vele facetten die haar beroep als dierentolk met zich meebrengt. Dat een dierentolk over een bijzondere gave zou beschikken, ontkent Mieke in alle toonaarden. Zij stelt dat iedereen kan leren om intuïtief en telepathisch met dieren te communiceren. Inmiddels heeft zij honderden cursisten zelf laten ervaren hoe het is om op deze speciale manier contact te maken met dieren. In 'Dieren – sprekend als mensen' beschrijft Mieke waarom en hoe zij ertoe is gekomen dierentolk te worden. Haar intense ervaringen en de frappante ontknopingen van consulten die zij de dieren afneemt, geeft zij op een grappige en aardse manier weer. In sommige verhalen weet Mieke je tot tranen toe te roeren. Andere zijn weer hartverwarmend. Ook enkele cursisten hebben hun ervaringen opgetekend.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Zomer
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247891
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223

Beschrijving

Mieke Zomer communiceert telepathisch en intuïtief met dieren. Op vakkundige en humoristische wijze laat zij je kennismaken met de vele facetten die haar beroep als dierentolk met zich meebrengt. Dat een dierentolk over een bijzondere gave zou beschikken, ontkent Mieke in alle toonaarden. Zij stelt dat iedereen kan leren om intuïtief en telepathisch met dieren te communiceren. Inmiddels heeft zij honderden cursisten zelf laten ervaren hoe het is om op deze speciale manier contact te maken met dieren.

In 'Dieren – sprekend als mensen' beschrijft Mieke waarom en hoe zij ertoe is gekomen dierentolk te worden. Haar intense ervaringen en de frappante ontknopingen van consulten die zij de dieren afneemt, geeft zij op een grappige en aardse manier weer. In sommige verhalen weet Mieke je tot tranen toe te roeren. Andere zijn weer hartverwarmend. Ook enkele cursisten hebben hun ervaringen opgetekend.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Zomer
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247891
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223