Dimensies van ervaren

Prijs € 19,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Frederic Antonious

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Uitgangspunt van Dimensies van Ervaren is dat we als mens niets anders zijn dan ervaren. Ervaren is subjectief; de impulsen uit zowel bewuste als onderbewuste lagen van ervaring vertaalt de mens automatisch tot een doorlopende ervaring van leven.Door onderscheid te maken in vier dimensies van ervaren - body, mind, soul en spirit - is Dimensies van Ervaren een sleutel die de deur opent tot een dieper begrijpen van het dagelijks leven. Het geeft inzicht in hoe de mens zijn doorlopende ervaring van leven zelf creëert en op welke wijze men tot een andere, meer harmonieuze en vervullende creatie kan komen. Hierbij is geen onderscheid meer tussen degene die ervaart en datgene wat ervaren wordt; de basis van Dimensies van Ervaren is dat dit één geheel vormt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frederic Antonious
Uitgever
Nâm Publishing
ISBN
9789076288475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
147

Beschrijving

Uitgangspunt van Dimensies van Ervaren is dat we als mens niets anders zijn dan ervaren. Ervaren is subjectief; de impulsen uit zowel bewuste als onderbewuste lagen van ervaring vertaalt de mens automatisch tot een doorlopende ervaring van leven.

Door onderscheid te maken in vier dimensies van ervaren - body, mind, soul en spirit - is Dimensies van Ervaren een sleutel die de deur opent tot een dieper begrijpen van het dagelijks leven. Het geeft inzicht in hoe de mens zijn doorlopende ervaring van leven zelf creëert en op welke wijze men tot een andere, meer harmonieuze en vervullende creatie kan komen. Hierbij is geen onderscheid meer tussen degene die ervaart en datgene wat ervaren wordt; de basis van Dimensies van Ervaren is dat dit één geheel vormt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frederic Antonious
Uitgever
Nâm Publishing
ISBN
9789076288475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
147