Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode

een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken

Prijs € 17,50

Uitverkocht

G. Wouters

Paperback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Niranam-methode, die zijn oorsprong vindt in Thailand en in de rest van de wereld nog onbekend is, is revolutionair en kan toegepast worden bij vrijwel alle psychische en lichamelijke klachten. Bij deze eenvoudige en holistische methode worden zowel het lichaam als de geest behandeld en is het niet nodig om in het verleden te graven en maandenlang onder behandeling te zijn. De innerlijke kracht die elk mens van nature bezit om zichzelf te veranderen en te genezen wordt geactiveerd. Dit boek geeft een globaal beeld van de Niranam-methode. Met behulp van heldere voorbeeldverhalen wordt uitgelegd hoe wij zelf diverse klachten veroorzaken door ons onbewust aangeleerde gedrag. Diverse levensprocessen worden uitgelegd waardoor het mogelijk wordt inzicht te krijgen in ons gedrag en dit direct te corrigeren. Alle informatie die in het boek en tijdens sessies wordt gegeven, dringt onmiddellijk door in het onderbewustzijn en gaat daar de verandering teweegbrengen die nodig is. Er ontstaat een andere levenshouding wanneer we situaties Andersom aan gaan pakken, waardoor deze in positieve zin veranderen. Bijvoorbeeld: er wordt ons geleerd alles onder controle te krijgen, maar daarmee bereiken we het tegenovergestelde en wanneer we controle niet meer belangrijk vinden, krijgen we het vanzelf zonder enige inspanning.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G. Wouters
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247884
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Beschrijving

De Niranam-methode, die zijn oorsprong vindt in Thailand en in de rest van de wereld nog onbekend is, is revolutionair en kan toegepast worden bij vrijwel alle psychische en lichamelijke klachten. Bij deze eenvoudige en holistische methode worden zowel het lichaam als de geest behandeld en is het niet nodig om in het verleden te graven en maandenlang onder behandeling te zijn. De innerlijke kracht die elk mens van nature bezit om zichzelf te veranderen en te genezen wordt geactiveerd.

Dit boek geeft een globaal beeld van de Niranam-methode. Met behulp van heldere voorbeeldverhalen wordt uitgelegd hoe wij zelf diverse klachten veroorzaken door ons onbewust aangeleerde gedrag. Diverse levensprocessen worden uitgelegd waardoor het mogelijk wordt inzicht te krijgen in ons gedrag en dit direct te corrigeren.

Alle informatie die in het boek en tijdens sessies wordt gegeven, dringt onmiddellijk door in het onderbewustzijn en gaat daar de verandering teweegbrengen die nodig is. Er ontstaat een andere levenshouding wanneer we situaties Andersom aan gaan pakken, waardoor deze in positieve zin veranderen. Bijvoorbeeld: er wordt ons geleerd alles onder controle te krijgen, maar daarmee bereiken we het tegenovergestelde en wanneer we controle niet meer belangrijk vinden, krijgen we het vanzelf zonder enige inspanning.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G. Wouters
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247884
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143