Doe wat je wil?!

Prijs € 22,10

Uitverkocht

Spencer Keijner

Hardback | Juni 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Spencer Keijner, is op 16 juni 1955 geboren in Djakarta, hoofdstad van Indonesië. Prettig gestoord, maar niet hinderlijk. Als militair is hij tweemaal uitgezonden geweest, naar voormalig Joegoslavië (Bosnië-Herzegovina) en Irak (Bagdad). Deze ervaringen alsmede een openhartoperatie, hebben veel impact gehad op zijn kijk op deze wereld. Redenen waarom hij belangrijke levensvragen opnieuw is gaan relativeren. "Als je de boventoon wilt voeren, zorg dan dat je niet uit de toon valt" Dit is zijn eerste boekje met onderwerpen die ons allemaal aangaan. Onderwerpen die vanuit een andere invalshoek worden bekeken. Leuk om een discussie te starten in de familie of gewoon met vrienden of kennissen bij de borrel. Een boekje gelardeerd met diverse spreuken en gedichtjes die tot nadenken stemmen. Iedereen heeft wel eens levensvragen en iedereen wordt wel eens met zijn neus op de feiten gedrukt. Met dit boekje worden de gewone zaken van het leven even -met een glimlach- van een andere kant belicht. Het geeft jou de mogelijkheid om weer met beide benen op de grond te staan. Ga er maar eens rustig voor zitten, beleef het en geniet er van! Enne.....niet vergeten........ E = mc²

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Spencer Keijner
Uitgever
Uitgeverij Eigen Boek B.V.
ISBN
9789461290472
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
193

Beschrijving

Spencer Keijner, is op 16 juni 1955 geboren in Djakarta, hoofdstad van Indonesië. Prettig gestoord, maar niet hinderlijk.
Als militair is hij tweemaal uitgezonden geweest, naar voormalig Joegoslavië (Bosnië-Herzegovina) en Irak (Bagdad).
Deze ervaringen alsmede een openhartoperatie, hebben veel impact gehad op zijn kijk op deze wereld. Redenen waarom hij belangrijke levensvragen opnieuw is gaan relativeren.

"Als je de boventoon wilt voeren, zorg dan dat je niet uit de toon valt"

Dit is zijn eerste boekje met onderwerpen die ons allemaal aangaan. Onderwerpen die vanuit een andere invalshoek worden bekeken.

Leuk om een discussie te starten in de familie of gewoon met vrienden of kennissen bij de borrel. Een boekje gelardeerd met diverse spreuken en gedichtjes die tot nadenken stemmen. Iedereen heeft wel eens levensvragen en iedereen wordt wel eens met zijn neus op de feiten gedrukt.

Met dit boekje worden de gewone zaken van het leven even -met een glimlach- van een andere kant belicht. Het geeft jou de mogelijkheid om weer met beide benen op de grond te staan.

Ga er maar eens rustig voor zitten, beleef het en geniet er van!

Enne.....niet vergeten........ E = mc²

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Spencer Keijner
Uitgever
Uitgeverij Eigen Boek B.V.
ISBN
9789461290472
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
193