Dolfijnen - boodschappen vol licht

Prijs € 23,50

Uitverkocht

Jeanne Ruland, Anne-Mareike Schultz

Paperback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze set met een boek en dolfijnenkaarten wil je met de trilling van de dolfijnen in je hart raken. Veel mensen koesteren een verlangen naar dolfijnen dat diep in hen verankerd is. Met deze set kun je met de dolfijnen in contact te komen. Laat deze onzichtbare, liefdevolle hartsverbinding toe en beleef dolfijnen als boodschappers. Laat je door hun energie dragen, verheugen, openen en betoveren.- Velen voelen een verbinding met dolfijnen, die zich met deze set kan verdiepen- 56 kaarten met wonderschone foto's van dolfijnen en inspirerende tekstenJeanne Ruland heeft opleidingen gevolgd op het gebied van sjamanisme en metafysica en is Huna-lerares. Intussen heeft zij een rijke ervaring in de omgang met spirituele krachten.Anne-Mareike Schultz werkt als natuurgenezer en geeft seminars. In het paleis van Knossos op Kreta voelde zij dat dolfijnen boodschappen voor ons hebben. Tijdens haar eerste reis naar Hawaï in 2000 ervoer ze dolfijnen in het wild en werd ze in hun veld opgenomen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeanne Ruland, Anne-Mareike Schultz
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151033
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deze set met een boek en dolfijnenkaarten wil je met de trilling van de dolfijnen in je hart raken. Veel mensen koesteren een verlangen naar dolfijnen dat diep in hen verankerd is. Met deze set kun je met de dolfijnen in contact te komen. Laat deze onzichtbare, liefdevolle hartsverbinding toe en beleef dolfijnen als boodschappers. Laat je door hun energie dragen, verheugen, openen en betoveren.

- Velen voelen een verbinding met dolfijnen, die zich met deze set kan verdiepen
- 56 kaarten met wonderschone foto's van dolfijnen en inspirerende teksten


Jeanne Ruland heeft opleidingen gevolgd op het gebied van sjamanisme en metafysica en is Huna-lerares. Intussen heeft zij een rijke ervaring in de omgang met spirituele krachten.

Anne-Mareike Schultz werkt als natuurgenezer en geeft seminars. In het paleis van Knossos op Kreta voelde zij dat dolfijnen boodschappen voor ons hebben. Tijdens haar eerste reis naar Hawaï in 2000 ervoer ze dolfijnen in het wild en werd ze in hun veld opgenomen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeanne Ruland, Anne-Mareike Schultz
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151033
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig