Door de poort van de Tijd

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Adasthra

Paperback | Maart 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Er komt in ieders leven een moment, dat je op zoek gaat naar de diepere betekenis van het leven. leder mens wil toch graag meer weten over zichzeif en het universum, waar hij deel van uitmaakt? Een veelgestelde vraag is dan: "Waar kom ik vandaan en wat kom ik hier op aarde doen?". Dit boek gaat niet alleen op dit soort vragen in, maar ook op veel andere diepgaandere vragen. Het geeft inzicht in het hoe en waarom van de schepping. Hoe deze tot stand is gekomen en waarom alles gaat zoals het gaat. Het is een spiritueel hand- en leerboek, dat je op elk moment gebruiken kan als je dat wil. Met dit boek hoop ik een bijdrage te leveren aan een andere zienswijze, die gericht is op het Al dat ons doordringt en waar we allen deel van uitmaken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Adasthra
Uitgever
Anay
ISBN
9789077649060
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
191

Beschrijving

Er komt in ieders leven een moment, dat je op zoek gaat naar de diepere betekenis van het leven. leder mens wil toch graag meer weten over zichzeif en het universum, waar hij deel van uitmaakt? Een veelgestelde vraag is dan: "Waar kom ik vandaan en wat kom ik hier op aarde doen?". Dit boek gaat niet alleen op dit soort vragen in, maar ook op veel andere diepgaandere vragen.
Het geeft inzicht in het hoe en waarom van de schepping. Hoe deze tot stand is gekomen en waarom alles gaat zoals het gaat. Het is een spiritueel hand- en leerboek, dat je op elk moment gebruiken kan als je dat wil. Met dit boek hoop ik een bijdrage te leveren aan een andere zienswijze, die gericht is op het Al dat ons doordringt en waar we allen deel van uitmaken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Adasthra
Uitgever
Anay
ISBN
9789077649060
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
191