Dru Yoga - Stilte in beweging

Prijs € 24,50

Niet beschikbaar

C. Barrington, Amit Goswami, A. Jones

Loose-leaf | Februari 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe zorg je voor rust en zelfvertrouwen wanneer alles om je heen in hoog tempo verandert? Deze vraag is voor iedereen actueel. Dit boek bied praktische en toegankelijke Dru Yoga technieken die helpen om stress te bestrijden en stilte te ervaren op ieder moment van de dag. Ze zijn geschikt voor beginners en gevorderden, voor jong en oud. Vloeiende bewegingen kenmerken deze vorm van yoga, die ook wel de yoga van het hart wordt genoemd. Ze helpen om de spanning los te laten en je rustiger te voelen, ook als er hoge eisen aan je worden gesteld. In 'stilte in beweging' vind je drie soorten oefeningen die lichaam en geest snel nieuwe energie geven: activeringsoefeningen houdingen en bewegingsreeksen ontspanning en meditatie Dit boek biedt adviezen voor een gezonde leefstijl. Het is zo ingedeeld dat je makkelijk een eigen programma kunt samenstellen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste mensen die Dru Yoga eens per week beoefenen, al duidelijk resultaat merken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Barrington, Amit Goswami, A. Jones
Uitgever
Dru Yoga Foundation
ISBN
9789081119917
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
129

Beschrijving

Hoe zorg je voor rust en zelfvertrouwen wanneer alles om je heen in hoog tempo verandert?
Deze vraag is voor iedereen actueel. Dit boek bied praktische en toegankelijke Dru Yoga technieken die helpen om stress te bestrijden en stilte te ervaren op ieder moment van de dag. Ze zijn geschikt voor beginners en gevorderden, voor jong en oud. Vloeiende bewegingen kenmerken deze vorm van yoga, die ook wel de yoga van het hart wordt genoemd. Ze helpen om de spanning los te laten en je rustiger te voelen, ook als er hoge eisen aan je worden gesteld.

In 'stilte in beweging' vind je drie soorten oefeningen die lichaam en geest snel nieuwe energie geven:
activeringsoefeningen
houdingen en bewegingsreeksen
ontspanning en meditatie
Dit boek biedt adviezen voor een gezonde leefstijl. Het is zo ingedeeld dat je makkelijk een eigen programma kunt samenstellen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste mensen die Dru Yoga eens per week beoefenen, al duidelijk resultaat merken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Barrington, Amit Goswami, A. Jones
Uitgever
Dru Yoga Foundation
ISBN
9789081119917
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
129