Dynamiek van de chakra's

Prijs € 32,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Adrie van der Ven

Paperback | Januari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek biedt handvatten om de weg naar het authentieke zelf terug te vinden. Geen directere weg tot verandering dan via de chakra’s!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Adrie van der Ven
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089542731
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
405

Beschrijving

Adrie van der Ven beschrijft in dit boek de verschillende geaardheden waaruit een identiteit bestaat. Er is niet één ik, maar vaak zijn lagen van subpersonen, gedrag en bewustzijn verweven. Binnenin zit de kiem tot vrijheid, solide verpakt in conditionering en gedragscodes. Net als favoriete kleding worden die gedragscodes meegedragen, ze geven uitstraling en houvast aan de identiteit. Totdat door innerlijke progressie of veranderde omstandigheden het gedrag zijn zin kwijtraakt.

Geen directere weg tot verandering dan via de chakra’s, die voor beleving en transformatie staan. Ieder chakra op zich bevat een unieke bewustzijnswereld. De zeven chakra’s in verbinding geven balans, concentratie en uniciteit. Dit boek biedt handvatten om de weg naar het authentieke zelf terug te vinden. Hoe iemand ook in elkaar zit, als inzicht en transformatie geïntegreerd raken, worden angst en hardheid omgezet in creatieve waarden en twinkeling. Alsof oude patronen, al zaten ze nog zo lekker, geleidelijk maar zeker opgaan in bevrijdende veranderingen.

Persoonlijke kleuring weeft een web in het duister en langs die lijnen wordt het leven weer gevangen. De lijnen ontstaan uit actie via werk, opruimen, vrijwilligerswerk, sport of een artistieke expressie. Door het kleurenspectrum actief te houden, krijgen creativiteit en inventiviteit een kans. Kleuren breken het licht én de schaduw. Het kleurenpalet van de persoonlijke talenten geeft veerkracht in crisis.

Bijna al het materiaal voor dit manuscript is aangeleverd door de personen die de afgelopen jaren deel uitmaakten van de praktijk van Adrie van der Ven. Hij kan bij iedereen de chakra’s zien en legde daardoor de in het boek beschreven verbindingen. Daarnaast heeft hij het vermogen om zijn opgedane kennis in heldere, soepele taal uiteen te zetten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Adrie van der Ven
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089542731
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
405