Een beschrijving van de Scientology Religie

Prijs € 18,45

Uitverkocht

L. Ron Hubbard

Paperback | Maart 1995 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De afgelopen eeuw is de meest turbulente geweest in de geschiedenis van de mens. Dat is onbetwistbaar. Vijftig miljoen mensen stierven alleen al in de twee Wereldoorlogen. Bovendien zijn er miljoenen doden gevallen, door raciaal of politiek gemotiveerde bloedbaden in Afrika en Azië. Gewelddadige revoluties onderwierpen meer dan een derde van de wereldbevolking aan een totalitair politiek bewind en tot op heden vinden voortdurend schendingen van de mensenrechten plaats in veel ontwikkelingslanden. Je hebt niet veel verbeeldingskracht nodig om te bedenken dat er een verandering in de mens heeft plaats gevonden, iets dat hem tot een gewelddadig, onverschillig en gevaarlijk wezen maakte. De lessen van de geschiedenis zouden die veronderstelling in twijfel trekken, want de mens heeft dikwijls zijn toevlucht genomen tot oorlog en revolutie om zijn problemen op te lossen. Maar nooit zijn de gevolgen van oorlog zo destructief geweest. En nooit was de mogelijkheid, dat de gevolgen van andere acties van de mens rampzalig werden, zo aanwezig. Iets is er veranderd omtrent de mens.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L. Ron Hubbard
Uitgever
Signo Publications
ISBN
9788779682337
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 1995
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
86

Beschrijving

De afgelopen eeuw is de meest turbulente geweest in de geschiedenis van de mens. Dat is onbetwistbaar. Vijftig miljoen mensen stierven alleen al in de twee Wereldoorlogen. Bovendien zijn er miljoenen doden gevallen, door raciaal of politiek gemotiveerde bloedbaden in Afrika en Azië. Gewelddadige revoluties onderwierpen meer dan een derde van de wereldbevolking aan een totalitair politiek bewind en tot op heden vinden voortdurend schendingen van de mensenrechten plaats in veel ontwikkelingslanden. Je hebt niet veel verbeeldingskracht nodig om te bedenken dat er een verandering in de mens heeft plaats gevonden, iets dat hem tot een gewelddadig, onverschillig en gevaarlijk wezen maakte.

De lessen van de geschiedenis zouden die veronderstelling in twijfel trekken, want de mens heeft dikwijls zijn toevlucht genomen tot oorlog en revolutie om zijn problemen op te lossen. Maar nooit zijn de gevolgen van oorlog zo destructief geweest. En nooit was de mogelijkheid, dat de gevolgen van andere acties van de mens rampzalig werden, zo aanwezig.

Iets is er veranderd omtrent de mens.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L. Ron Hubbard
Uitgever
Signo Publications
ISBN
9788779682337
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 1995
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
86