Een groter leven

Prijs € 11,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Morya, Geert Crevits

Hardback | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Als er één vonk is in je hart, dan zal Ik die aanblazen totdat ze dubbel zo groot is. Heb je een vuur in je hart, dan zal Ik er een grote brand van maken. Heb je een grote brand in je hart, dan zal Ik er een licht van maken, en dit licht zal uit je hart stralen naar de anderen toe." Meester Morya condenseert altijd een enorme hoeveelheid inzicht, kennis en wijsheid in alles wat hij zegt. Hierdoor worden zijn boekjes een heuse ontdekkingstocht, om te doorgronden wat hij ons geeft. Gewoonlijk herken je meteen waar hij over spreekt en wat hij bedoelt, maar telkens als je de teksten opnieuw leest, vind je er meer in dan voorheen. Telkens achterhaal je nieuwe lagen in zijn woorden, nieuwe betekenissen, afgestemd op de ervaringen die je in je eigen leven meemaakt of meegemaakt hebt. De korte teksten hebben een niet te onderschatten inhoud en kunnen, mede dankzij hun eenvoud, verbazingwekkend openbarend zijn. Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org . In "Een groter leven" vind je de volgende hoofdstukken: De bedoeling van de Nieuwe Tijd De sleutel van het leven Het werk dat gedaan moet worden Eerlijk zijn Je ogen zullen geopend worden Een tijd om te bidden Een groter leven Uitzien naar het goede De nood lenigen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Morya, Geert Crevits
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702460
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

"Als er één vonk is in je hart, dan zal Ik die aanblazen totdat ze dubbel zo groot is. Heb je een vuur in je hart, dan zal Ik er een grote brand van maken. Heb je een grote brand in je hart, dan zal Ik er een licht van maken, en dit licht zal uit je hart stralen naar de anderen toe."

Meester Morya condenseert altijd een enorme hoeveelheid inzicht, kennis en wijsheid in alles wat hij zegt. Hierdoor worden zijn boekjes een heuse ontdekkingstocht, om te doorgronden wat hij ons geeft. Gewoonlijk herken je meteen waar hij over spreekt en wat hij bedoelt, maar telkens als je de teksten opnieuw leest, vind je er meer in dan voorheen. Telkens achterhaal je nieuwe lagen in zijn woorden, nieuwe betekenissen, afgestemd op de ervaringen die je in je eigen leven meemaakt of meegemaakt hebt. De korte teksten hebben een niet te onderschatten inhoud en kunnen, mede dankzij hun eenvoud, verbazingwekkend openbarend zijn.

Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org .

In "Een groter leven" vind je de volgende hoofdstukken:
De bedoeling van de Nieuwe Tijd
De sleutel van het leven
Het werk dat gedaan moet worden
Eerlijk zijn
Je ogen zullen geopend worden
Een tijd om te bidden
Een groter leven
Uitzien naar het goede
De nood lenigen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Morya, Geert Crevits
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702460
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig