Een leven geen geluk (e-Book)

het ontstaan van een cursus in wonderen; een biografie van Helen Schucman

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Kenneth Wapnick

EPUB met digitaal watermerk | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De biografie 'Een leven geen geluk' beschrijft het fascinerende proces van het ontstaan van Een cursus in Wonderen. De hoofdpersoon is Helen Schucman, psychologe en universitair hoofddocent in NYC, die naar eigen zeggen totaal niet geïnteresseerd was in spiritualiteit. Juist zij was het die een van de belangrijkste spirituele boeken van de 20e eeuw `ontving van een innerlijke stem die zij duidde als die van Jezus. Voor wie al bekend is met Een cursus in wonderen is deze biografie een prachtige aanvulling op het studiemateriaal. Maar ook wie niet bekend is met de Cursus zal ademloos worden meegetrokken in dit bijzondere verhaal, en zal zeker worden geraakt door wat het betekende voor alle betrokkenen om gehoor te geven en trouw te blijven aan `de stem die inspireerde tot dit levenswerk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kenneth Wapnick
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020209501
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
4325789 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
528

Beschrijving

De biografie 'Een leven geen geluk' beschrijft het fascinerende proces van het ontstaan van Een cursus in Wonderen. De hoofdpersoon is Helen Schucman, psychologe en universitair hoofddocent in NYC, die naar eigen zeggen totaal niet geïnteresseerd was in spiritualiteit. Juist zij was het die een van de belangrijkste spirituele boeken van de 20e eeuw `ontving van een innerlijke stem die zij duidde als die van Jezus.
Voor wie al bekend is met Een cursus in wonderen is deze biografie een prachtige aanvulling op het studiemateriaal. Maar ook wie niet bekend is met de Cursus zal ademloos worden meegetrokken in dit bijzondere verhaal, en zal zeker worden geraakt door wat het betekende voor alle betrokkenen om gehoor te geven en trouw te blijven aan `de stem die inspireerde tot dit levenswerk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kenneth Wapnick
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020209501
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
4325789 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
528