Eenheid en liefde in het nieuwe tijdperk

de engelen over de periode 2012 - 2024

Prijs € 18,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Annelies Hoornik

September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op deze cd praten de engelen over de periode 2012 - 2024 en hoe de veranderingen invloed hebben op ons leven en de maatschappij. Tevens staan er drie tracks op met energiewerk die helpen om mee te gaan in deze planetaire trillingsverhoging en aan je toekomst en persoonlijke groei te werken. Track 1: De engelen geven je informatie over Eenheid en Liefde in het nieuwe Tijdperk in deze channeling Track 2: Herstel de balans in je fysieke en energielichamen door deze visualisatie te gebruiken wanneer je merkt dat je niet langer in balans bent. Track 3: Door de Engelenringen en de Engelenchakra te activeren kun je beperkende gedachten en dogma's loslaten en je contact met de engelen vergemakkelijken. Track 4: Angst of Liefde, heel je leven en pas je toekomstmogelijkheden al vast aan in deze prachtige visualisatie waarbij de engelen je helpen je toekomst te bekijken en keuzes te maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annelies Hoornik
Uitgever
Angelo
ISBN
9789079995868
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Op deze cd praten de engelen over de periode 2012 - 2024 en hoe de veranderingen invloed hebben op ons leven en de maatschappij. Tevens staan er drie tracks op met energiewerk die helpen om mee te gaan in deze planetaire trillingsverhoging en aan je toekomst en persoonlijke groei te werken.

Track 1:
De engelen geven je informatie over Eenheid en Liefde in het nieuwe Tijdperk in deze channeling

Track 2:
Herstel de balans in je fysieke en energielichamen door deze visualisatie te gebruiken wanneer je merkt dat je niet langer in balans bent.

Track 3:
Door de Engelenringen en de Engelenchakra te activeren kun je beperkende gedachten en dogma's loslaten en je contact met de engelen vergemakkelijken.

Track 4:
Angst of Liefde, heel je leven en pas je toekomstmogelijkheden al vast aan in deze prachtige visualisatie waarbij de engelen je helpen je toekomst te bekijken en keuzes te maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annelies Hoornik
Uitgever
Angelo
ISBN
9789079995868
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig