Elfenwoud 3 Het woud vecht terug

Prijs € 12,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ewout Storm van Leeuwen

Paperback | September 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Dryade van het Woud in het Dal van Bran leeft in symbiose met het zevenjarige meisje Diana. Samen voeren ze strijd om het woud te redden. Diana’s broer Michaël helpt waar hij kan. Zijn verdriet om het verdwenen elfje Dia, met wie hij één dag gelukkig was, ondermijnt echter zijn kracht. De eigenaars van de giffabriek wenden al hun invloed op het landsbestuur aan. De regering stuurt eerst de Geheime Dienst. Daarna komt het leger om de actievoerders te verjagen. De strijd lijkt verloren. De kinderen verbergen zich in een grot. Het woud wordt zich bewust en probeert de commando’s te weren. Michaël valt in een grot en is stervende. Wat doet het elfje Dia....? Dit is deel 3 in de serie Het Elfenwoud. Bestel ook:Elfenwoud Deel 1: Diana's boom Elfenwoud Deel 2: Het elfje DiaElfenwoud Deel 4: Engelen en demonen Elfenwoud Deel 5: De elementen grijpen in

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ewout Storm van Leeuwen
Uitgever
Magister
ISBN
9789081117081
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

De Dryade van het Woud in het Dal van Bran leeft in symbiose met het zevenjarige meisje Diana. Samen voeren ze strijd om het woud te redden. Diana’s broer Michaël helpt waar hij kan. Zijn verdriet om het verdwenen elfje Dia, met wie hij één dag gelukkig was, ondermijnt echter zijn kracht.

De eigenaars van de giffabriek wenden al hun invloed op het landsbestuur aan. De regering stuurt eerst de Geheime Dienst. Daarna komt het leger om de actievoerders te verjagen. De strijd lijkt verloren. De kinderen verbergen zich in een grot. Het woud wordt zich bewust en probeert de commando’s te weren.

Michaël valt in een grot en is stervende. Wat doet het elfje Dia....?

Dit is deel 3 in de serie Het Elfenwoud. Bestel ook:

Elfenwoud Deel 1: Diana's boom

Elfenwoud Deel 2: Het elfje Dia

Elfenwoud Deel 4: Engelen en demonen

Elfenwoud Deel 5: De elementen grijpen in

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ewout Storm van Leeuwen
Uitgever
Magister
ISBN
9789081117081
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224