Prijs | € 8,95 |
Uitverkocht
Paperback | Mei 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De mediterrane keuken heeft in vele gedaanten zijn weg naar Nederland gevonden. Met uiteraard de klassiekers uit de landen ten noorden van de Middellandse zee, zoals pasta uit Italië,ratatouille uit Frankrijk en salade met feta uit Griekenland. Meer recent zijn daar de culinaire invloeden uit de landen ten zuiden van de Middellandse zee bijgekomen, denk aan geurige tajines uit Marokko, baklava uit Turkije en tabouleh uit Libanon.Een enorme verscheidenheid aan ingrediënten, smaken en bereidingswijzen, maar allemaal gerechten die doen denken aan lange zomeravonden en vakantie.
Specificaties
- Uitgever
- Reed business
- ISBN
- 9789068828115
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Mei 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 111
Beschrijving
De mediterrane keuken heeft in vele gedaanten zijn weg naar Nederland gevonden. Met uiteraard de klassiekers uit de landen ten noorden van de Middellandse
zee, zoals pasta uit Italië,ratatouille uit Frankrijk en salade met feta uit Griekenland. Meer recent zijn daar de culinaire invloeden uit de landen ten
zuiden van de Middellandse zee bijgekomen, denk aan geurige tajines uit Marokko, baklava uit Turkije en tabouleh uit Libanon.
Een enorme verscheidenheid aan ingrediënten, smaken en bereidingswijzen, maar allemaal gerechten die doen denken aan lange zomeravonden en vakantie.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Reed business
- ISBN
- 9789068828115
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Mei 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 111