Engelen en Heiligen

orakelkaarten

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Doreen Virtue

Augustus 2007 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Met deze 44 kaarten kun je gemakkelijk boodschappen en leiding ontvangen van favoriete heiligen, zoals Moeder Theresa. Bernadette, Jeanne d’Arc. Hildegard, Padre Pio, Antonius, Franciscus, en Cecilia, Doreen Virtue heeft een, niet aan een kerkgenootschap gerelateerd, aantal kaarten ontworpen. die mensen van verschillende spirituele en religieuze achtergronden zeker zullen waarderen, en met plezier zullen gebruiken. Vierenveertig kaarten met schitterende afbeeldingen an God. de Heilige Geest. Jezus, heiligen, aartsengelen, en beschermengelen, geven je antwoorden en raad. Het begeleidend boekje beschrijft in detail hoe je raad kunt krijgen over het heden en de toekomst, hoe je een accurate reading kunt doen voor iemand anders, en de betekenis van de boodschap van elke kaart afzonderlijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Doreen Virtue
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085080879
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met deze 44 kaarten kun je gemakkelijk boodschappen en leiding ontvangen van favoriete heiligen, zoals Moeder Theresa. Bernadette, Jeanne d’Arc. Hildegard, Padre Pio, Antonius, Franciscus, en Cecilia, Doreen Virtue heeft een, niet aan een kerkgenootschap gerelateerd, aantal kaarten ontworpen. die mensen van verschillende spirituele en religieuze achtergronden zeker zullen waarderen, en met plezier zullen gebruiken.
Vierenveertig kaarten met schitterende afbeeldingen an God. de Heilige Geest. Jezus, heiligen, aartsengelen, en beschermengelen, geven je antwoorden en raad. Het begeleidend boekje beschrijft in detail hoe je raad kunt krijgen over het heden en de toekomst, hoe je een accurate reading kunt doen voor iemand anders, en de betekenis van de boodschap van elke kaart afzonderlijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Doreen Virtue
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085080879
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig