Engelen - hulp uit de hogere geestelijke wereld

spirituele groei met behulp van inspirerende helpers uit de geestelijke wereld : over beschermengelen en beschermgeesten, de grote meesters, engelen en aartsengelen

Prijs € 15,90

Uitverkocht

P. Schneider, G.K. Pieroth

Paperback | Juli 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op onze spirituele weg zijn we nooit alleen: ervaringen hebben bewezen dat transformatie, herschepping en probleemoplossing met behulp van de liefdevolle begeleiding uit de geestelijke wereld over het algemeen sneller wordt bereikt dan op andere manieren. De auteurs hebben deze fenomenen zelf doorleefd en in hun leven weten te integreren. Dit boek biedt een waardevolle begeleiding op de weg naar zelfontplooiing. We leren de Geestelijke Wereld beter begrijpen en de praktische aanwijzingen helpen ons om deze wereld ook in ons leven te integreren. Op deze manier ontstaat een geheel andere zienswijze ten opzichte van ons dagelijks leven: problemen komen in een ander daglicht te staan, hulp wordt herkend en beslommeringen kunnen gemakkelijker het hoofd worden geboden. Kortom, ongebruikelijke of onverklaarbare ervaringen, onzekerheden en niet altijd te overziene uitdagingen worden 'grijpbaar' en daarmee hanteerbaar. Zo kunnen we zelf ons leven aanzienlijk verrijken. Dit wijze en waardevolle boek biedt o.a.: praktische levenshulp en hulp bij zelfontplooiing; verklaringen van ongebruikelijke lichaamservaringen; informatie m.b.t. de energie van de opgestegen Meesters; contact met de helpers uit de geestelijke wereld; meditaties met de opgestegen meesters.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Schneider, G.K. Pieroth
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063785208
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
171

Beschrijving

Op onze spirituele weg zijn we nooit alleen: ervaringen hebben bewezen dat transformatie, herschepping en probleemoplossing met behulp van de liefdevolle begeleiding uit de geestelijke wereld over het algemeen sneller wordt bereikt dan op andere manieren. De auteurs hebben deze fenomenen zelf doorleefd en in hun leven weten te integreren. Dit boek biedt een waardevolle begeleiding op de weg naar zelfontplooiing. We leren de Geestelijke Wereld beter begrijpen en de praktische aanwijzingen helpen ons om deze wereld ook in ons leven te integreren. Op deze manier ontstaat een geheel andere zienswijze ten opzichte van ons dagelijks leven: problemen komen in een ander daglicht te staan, hulp wordt herkend en beslommeringen kunnen gemakkelijker het hoofd worden geboden. Kortom, ongebruikelijke of onverklaarbare ervaringen, onzekerheden en niet altijd te overziene uitdagingen worden 'grijpbaar' en daarmee hanteerbaar. Zo kunnen we zelf ons leven aanzienlijk verrijken. Dit wijze en waardevolle boek biedt o.a.:
praktische levenshulp en hulp bij zelfontplooiing;
verklaringen van ongebruikelijke lichaamservaringen;
informatie m.b.t. de energie van de opgestegen Meesters;
contact met de helpers uit de geestelijke wereld;
meditaties met de opgestegen meesters.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Schneider, G.K. Pieroth
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063785208
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
171