Engelen op aarde

alle soorten engelen van deze planeet

Prijs € 20,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Doreen Virtue

Hardback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Engelen op aarde geeft Doreen Virtue buitengewoon praktische inzichten om de engel in jezelf te herkennen. Tijdens het geven van consulten en cursussen heeft zij ontdekt dat er diverse soorten geïncarneerde engelen en wijzen bestaan die de taak op zich hebben genomen de mensheid te dienen in deze belangrijke periode van haar geschiedenis. Heb je aanleg voor healing, wil je altijd anderen helpen, of ben je een gedreven natuurbeschermer, dan ben je misschien wel een engel op aarde... Doreen Virtue werkt met engelen en elementwezens in haar boeken en workshops. Eerder schreef ze onder anderen Gesprekken met engelen. Ze studeerde psychologie en is regelmatig te gast bij Oprah. Daarnaast schrijft ze columns voor meer dan vijftien tijdschriften.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Doreen Virtue
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022548110
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

In Engelen op aarde geeft Doreen Virtue buitengewoon praktische inzichten om de engel in jezelf te herkennen. Tijdens het geven van consulten en cursussen heeft zij ontdekt dat er diverse soorten geïncarneerde engelen en wijzen bestaan die de taak op zich hebben genomen de mensheid te dienen in deze belangrijke periode van haar geschiedenis. Heb je aanleg voor healing, wil je altijd anderen helpen, of ben je een gedreven natuurbeschermer, dan ben je misschien wel een engel op aarde...

Doreen Virtue werkt met engelen en elementwezens in haar boeken en workshops. Eerder schreef ze onder anderen Gesprekken met engelen. Ze studeerde psychologie en is regelmatig te gast bij Oprah. Daarnaast schrijft ze columns voor meer dan vijftien tijdschriften.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Doreen Virtue
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022548110
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176