Er loopt een Engel op uw pad

Prijs € 22,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ria Verdurmen

Paperback | Juni 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als kind dingen aanvoelen is moeilijk. Als volwassene leren ermee om te gaan is een levensopdracht. Soms mag je als doorgeefluik fungeren en boodschappen optekenen, rechtstreeks uit de bron. Maar er zijn ook verhalen die een indruk geven over de persoon die doorgeeft.Zo beschrijft Ria Verdurmen de wijze waarop bij haar boodschappen uit de sferen binnenkomen. Via automatisch schrift tekent ze ze op. Voor haar voelt dit heel zuiver omdat je er als mens zelf absoluut niet tussen zit. Haar ontroering en blijdschap over de vele hulp die altijd voor iedereen beschikbaar is, wil ze in dit boek met haar lezers delen. Was haar vorige boek, Voetstappen naar het Licht, vooral gericht op leven en dood, dit boek vol liefde is lichter en luchtiger. Het maakt de hulp en de kracht, die altijd om de mensen heen is voelbaar in al zijn troost en steun.Voel je je een kind van het geheel?Dankbaar, zo dichtbij alles te mogen aanschouwen. Blijheid om te mogen leven en dankbaar te kunnen zijn.Strek je hand uit en voel de eenheid met het grote geheel. Wees onbekommerd blij en de wereld lacht naar jou!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ria Verdurmen
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089542144
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
197

Beschrijving

Als kind dingen aanvoelen is moeilijk. Als volwassene leren ermee om te gaan is een levensopdracht. Soms mag je als doorgeefluik fungeren en boodschappen optekenen, rechtstreeks uit de bron. Maar er zijn ook verhalen die een indruk geven over de persoon die doorgeeft.

Zo beschrijft Ria Verdurmen de wijze waarop bij haar boodschappen uit de sferen binnenkomen. Via automatisch schrift tekent ze ze op. Voor haar voelt dit heel zuiver omdat je er als mens zelf absoluut niet tussen zit. Haar ontroering en blijdschap over de vele hulp die altijd voor iedereen beschikbaar is, wil ze in dit boek met haar lezers delen. Was haar vorige boek, Voetstappen naar het Licht, vooral gericht op leven en dood, dit boek vol liefde is lichter en luchtiger. Het maakt de hulp en de kracht, die altijd om de mensen heen is voelbaar in al zijn troost en steun.

Voel je je een kind van het geheel?
Dankbaar, zo dichtbij alles te mogen aanschouwen. Blijheid om te mogen leven en dankbaar te kunnen zijn.

Strek je hand uit en voel de eenheid met het grote geheel. Wees onbekommerd blij en de wereld lacht naar jou!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ria Verdurmen
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089542144
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
197