Fontein der jeugd

vijf oude Tibetaanse oefeningen om jong, gezond en vitaal te blijven

Prijs € 9,50

Uitverkocht

P. Kelder

Paperback | Juli 1995 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Peter Kelder Fontein der Jeugd Vijf oude Tibetaanse oefeningen om jong, gezond en vitaal te blijven (Er is ook bijpassende muziek: Hans Motal De Fontein der Jeugd Muziek ter ondersteuning en begeleiding bij het uitvoeren van de Vijf Tibetaanse Riten Prijs: 18,50 ISBN: 978 90 6378 353 2) Fontein der Jeugd - Vijf oude Tibetaanse oefeningen om jong, gezond en vitaal te blijven ontsluiert in vier hoofdstukken hoe het verouderingsproces gekeerd kan worden met behulp van ogenschijnlijk magische riten die duizenden jaren lang als geheime riten in de afgelegen kloosters in de Himalaya bewaard zijn gebleven. Het waarheidsgehalte van een bewering kan men toetsen aan de praktijk; welnu, iedereen die de vijf Tibetaanse riten dagelijks op de voorgeschreven wijze uitvoert, zal binnen een maand of minder al ervaren dat hij zich jonger en beter voelt. Na een week of tien zul je dan de meer substantiële resultaten opmerken, zoals het effectiever werken van organen als hersenen, maag, longen en nieren en zelfs een herstel van de hormonale balans, waardoor het groeihormonen de kans krijgt zijn constructieve functie te vervullen in bijvoorbeeld de vorm van cel-vermenigvuldiging. Een duidelijk geïllustreerd en begrijpelijk en vlot geschreven boekje waarvan er wereldwijd honderdduizenden exemplaren werden verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Kelder
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063782399
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 1995
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Peter Kelder
Fontein der Jeugd
Vijf oude Tibetaanse oefeningen om jong, gezond en vitaal te blijven

(Er is ook bijpassende muziek: Hans Motal De Fontein der Jeugd Muziek ter ondersteuning en begeleiding bij het uitvoeren van de Vijf Tibetaanse Riten Prijs: 18,50 ISBN: 978 90 6378 353 2)

Fontein der Jeugd - Vijf oude Tibetaanse oefeningen om jong, gezond en vitaal te blijven ontsluiert in vier hoofdstukken hoe het verouderingsproces gekeerd kan worden met behulp van ogenschijnlijk magische riten die duizenden jaren lang als geheime riten in de afgelegen kloosters in de Himalaya bewaard zijn gebleven.

Het waarheidsgehalte van een bewering kan men toetsen aan de praktijk; welnu, iedereen die de vijf Tibetaanse riten dagelijks op de voorgeschreven wijze uitvoert, zal binnen een maand of minder al ervaren dat hij zich jonger en beter voelt. Na een week of tien zul je dan de meer substantiële resultaten opmerken, zoals het effectiever werken van organen als hersenen, maag, longen en nieren en zelfs een herstel van de hormonale balans, waardoor het groeihormonen de kans krijgt zijn constructieve functie te vervullen in bijvoorbeeld de vorm van cel-vermenigvuldiging.

Een duidelijk geïllustreerd en begrijpelijk en vlot geschreven boekje waarvan er wereldwijd honderdduizenden exemplaren werden verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Kelder
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063782399
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 1995
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig