Ga naar de wereld met liefde

Prijs € 11,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Morya, Geert Crevits

Hardback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Innerlijk is er een groot weten dat belangrijk is voor deze wereld. Wees rustig en ontvankelijk in jezelf en weet dat er voor jou gezorgd wordt. Als je dat weet, kan er een vrede zijn in je hart, binnen de moeilijkheden. Ga nooit denken dat je mee moet gaan in paniek, dat moet je nooit doen. Weet dat je een rustig iemand kan en mag zijn en dat je vooral vanuit je blijheid moet durven leven." De woorden van Morya kunnen een grote steun zijn in momenten van onzekerheid, verwarring, angst of eenzaamheid. Elk woord is geladen met liefde en kracht, en door je aandacht te schenken aan wat er geschreven staat, kom je in contact met die liefde en die kracht, waardoor je de weg naar je eigen kracht en je eigen inzicht kan terugvinden. Kleine teksten vol goede moed, gouden raad en solidariteit. Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org . In "Ga naar de wereld met liefde" vind je de volgende hoofdstukken: Over eenheid en verandering op de wereld Over eenzaamheid met of zonder liefde Miljoenen mensen van goede wil Over liefde en innerlijke vrede Over liefde en verlangens Over liefde en strijd

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Morya, Geert Crevits
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702217
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

"Innerlijk is er een groot weten dat belangrijk is voor deze wereld. Wees rustig en ontvankelijk in jezelf en weet dat er voor jou gezorgd wordt. Als je dat weet, kan er een vrede zijn in je hart, binnen de moeilijkheden. Ga nooit denken dat je mee moet gaan in paniek, dat moet je nooit doen. Weet dat je een rustig iemand kan en mag zijn en dat je vooral vanuit je blijheid moet durven leven."

De woorden van Morya kunnen een grote steun zijn in momenten van onzekerheid, verwarring, angst of eenzaamheid. Elk woord is geladen met liefde en kracht, en door je aandacht te schenken aan wat er geschreven staat, kom je in contact met die liefde en die kracht, waardoor je de weg naar je eigen kracht en je eigen inzicht kan terugvinden. Kleine teksten vol goede moed, gouden raad en solidariteit.

Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org .

In "Ga naar de wereld met liefde" vind je de volgende hoofdstukken:
Over eenheid en verandering op de wereld
Over eenzaamheid met of zonder liefde
Miljoenen mensen van goede wil
Over liefde en innerlijke vrede
Over liefde en verlangens
Over liefde en strijd

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Morya, Geert Crevits
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702217
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96