Gedachten die je vrijheid zullen geven (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Byron Katie

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Duidelijker dan ooit geeft Byron Katie een presentatie van haar denkwijze: vier vragen en een omkering. Byron Katie, oprichtster van The Work, heeft één taak: anderen leren hoe ze een eind kunnen maken aan hun lijden. Als Katie verschijnt, veranderen levens. Ze leidt mensen door het eenvoudige en krachtige onderzoeksproces dat The Work is, en steeds weer ontdekken ze dat hun stressvolle overtuigingen – over het leven, over anderen of over zichzelf – eenvoudigweg niet waar zijn. Dit boek bevat 23 dialogen die Byron Katie voerde in de Verenigde Staten en Europa. Sommige van Katie’s gesprekspartners hebben een pijnlijke ziekte, andere zoeken naar liefde of zijn verwikkeld in een moeizame scheiding. In alle gevallen zien we hoe Katie hen met haar scherpe geest en doortastende vriendelijkheid helpt om dat wat een onwrikbare realiteit lijkt, voor zichzelf te ontmantelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Byron Katie
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460926532
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
498028 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Beschrijving

Duidelijker dan ooit geeft Byron Katie een presentatie van haar denkwijze: vier vragen en een omkering. Byron Katie, oprichtster van The Work, heeft één taak: anderen leren hoe ze een eind kunnen maken aan hun lijden. Als Katie verschijnt, veranderen levens. Ze leidt mensen door het eenvoudige en krachtige onderzoeksproces dat The Work is, en steeds weer ontdekken ze dat hun stressvolle overtuigingen – over het leven, over anderen of over zichzelf – eenvoudigweg niet waar zijn.
Dit boek bevat 23 dialogen die Byron Katie voerde in de Verenigde Staten en Europa. Sommige van Katie’s gesprekspartners hebben een pijnlijke ziekte, andere zoeken naar liefde of zijn verwikkeld in een moeizame scheiding. In alle gevallen zien we hoe Katie hen met haar scherpe geest en doortastende vriendelijkheid helpt om dat wat een onwrikbare realiteit lijkt, voor zichzelf te ontmantelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Byron Katie
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460926532
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
498028 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254