Geef jezelf stilte

op adem komen met mediteren

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Saskia de Jong, Wybo Vons

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Saskia de Jong en Wybo Vons - Geef jezelf stilteOp adem komen met meditatieHet beleven van stilte is belangrijk in alle levensbeschouwelijke tradities. Mediteren is een manier om tot die stilte in jezelf te komen. Het is meer dan stil zitten op een kussentje. Leven met aandacht, met ruimte voor stilte en balans. Het leven in al zijn facetten ruiken, proeven en inademen. Schakelen tussen loslaten en vastpakken; bewegen en vertragen; vol zijn en leeg worden.Geef jezelf stilte is een praktisch boek als je met mediteren wilt beginnen. Op iedere pagina vind je inspiratie in woord en beeld voor momenten van rust en bezinning. Via QR-codes klik je makkelijk door naar acht filmpjes met extra tips en oefeningen.* Veel aandacht in de pers (Het Vermoeden, NCRV-gids)* Prachtig geïllustreerd boek* Met mooie interviews, tips, citaten, verhalen* Ook verkrijgbaar als e-book

Volledige beschrijving

Recensies

8-apr-2014

Aafke Kammenga

Alle 1 beoordelingen

Specificaties

Auteur
Saskia de Jong, Wybo Vons
Uitgever
SimplifyLife
ISBN
9789058776457
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Saskia de Jong en Wybo Vons - Geef jezelf stilte
Op adem komen met meditatie

Het beleven van stilte is belangrijk in alle levensbeschouwelijke tradities. Mediteren is een manier om tot die stilte in jezelf te komen. Het is meer dan stil zitten op een kussentje. Leven met aandacht, met ruimte voor stilte en balans. Het leven in al zijn facetten ruiken, proeven en inademen. Schakelen tussen loslaten en vastpakken; bewegen en vertragen; vol zijn en leeg worden.
Geef jezelf stilte is een praktisch boek als je met mediteren wilt beginnen. Op iedere pagina vind je inspiratie in woord en beeld voor momenten van rust en bezinning. Via QR-codes klik je makkelijk door naar acht filmpjes met extra tips en oefeningen.

* Veel aandacht in de pers (Het Vermoeden, NCRV-gids)
* Prachtig geïllustreerd boek
* Met mooie interviews, tips, citaten, verhalen
* Ook verkrijgbaar als e-book

8-apr-2014

Aafke Kammenga

Mooi boek

Ik kreeg dit meditatieboek cadeau en ben er erg blij mee. Een goed hulpmiddel om vaker te mediteren met plezier. Voor meer rust en bezinning. Ook veel plezier beleefd aan de filmpjes met extra tips (via QR-code in het boek bereikbaar).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Saskia de Jong, Wybo Vons
Uitgever
SimplifyLife
ISBN
9789058776457
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128