Geluk in liefde

Prijs € 18,50

Uitverkocht

Judith Lamboo

Paperback | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is de sleutel naar een leven in liefde. Geluk is wat er vanzelf bij komt. Jarenlang zocht ik naar een manier om te houden van mezelf en de mensen om me heen. Ik zag hoe ik anderen de schuld gaf van mijn eigen tekort of me afhankelijk opstelde in de hoop dat te ontvangen wat ik zocht. Zo kwam het dat ik een afspraak met mezelf maakte: 90 dagen zou ik me volledig openstellen voor het leven. Ik zou overal 'JA' tegen zeggen en het avontuur van het onbekende werkelijk aangaan. Vanaf de eerste dag van deze 90 dagen, stond mijn leven op zijn kop. Wat is liefde? Waarom is het zo lastig jezelf en de ander lief te hebben? En hoe kun je gelukkig zijn in een relatie? Alle antwoorden zijn te vinden in onszelf. Wij zijn onze eigen goeroe! Een persoonlijk verhaal, kwetsbaar, in alle openheid en vol wijsheid over liefde, seksualiteit en de uitdagingen van een open relatie. Judith Lamboo (1980), neemt niks aan wat ze niet zelf ervaren heeft. Ze begrijpt dat alle wijsheid in onszelf aanwezig is. Geen boek of studie kan daar tegenop. Met vallen en opstaan vindt ze haar weg en juist dit is waar het haar om gaat. Met haar bedrijf Heartfocus begeleidt ze mensen in het verleggen van hun focus; van het hoofd naar het hart. Dat is de ingang naar een leven in liefde, met vertrouwen en plezier.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Judith Lamboo
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089546531
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242

Beschrijving

Dit boek is de sleutel naar een leven in liefde. Geluk is wat er vanzelf bij komt. Jarenlang zocht ik naar een manier om te houden van mezelf en de mensen om me heen. Ik zag hoe ik anderen de schuld gaf van mijn eigen tekort of me afhankelijk opstelde in de hoop dat te ontvangen wat ik zocht. Zo kwam het dat ik een afspraak met mezelf maakte: 90 dagen zou ik me volledig openstellen voor het leven. Ik zou overal 'JA' tegen zeggen en het avontuur van het onbekende werkelijk aangaan. Vanaf de eerste dag van deze 90 dagen, stond mijn leven op zijn kop.

Wat is liefde? Waarom is het zo lastig jezelf en de ander lief te hebben? En hoe kun je gelukkig zijn in een relatie? Alle antwoorden zijn te vinden in onszelf. Wij zijn onze eigen goeroe! Een persoonlijk verhaal, kwetsbaar, in alle openheid en vol wijsheid over liefde, seksualiteit en de uitdagingen van een open relatie.

Judith Lamboo (1980), neemt niks aan wat ze niet zelf ervaren heeft. Ze begrijpt dat alle wijsheid in onszelf aanwezig is. Geen boek of studie kan daar tegenop. Met vallen en opstaan vindt ze haar weg en juist dit is waar het haar om gaat. Met haar bedrijf Heartfocus begeleidt ze mensen in het verleggen van hun focus; van het hoofd naar het hart. Dat is de ingang naar een leven in liefde, met vertrouwen en plezier.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Judith Lamboo
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089546531
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242