Genezen door contact met je cellen

e-mailverslag van een spirituele reis

Prijs € 17,90

Uitverkocht

B. Wolf, M. Fikioris

Paperback | April 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Margaret Fikioris heeft al twee jaar lang last van een blaaskwaal die een voorbode lijkt te zijn van blaaskanker. Zowel de reguliere als de alternatieve medische behandelingswijzen bieden geen uitkomst en zij besluit op aanraden van haar vriendin Barbara Wolf een zoektocht naar binnen te beginnen. Barbara raadt Margaret aan, in navolging van de indianen die ervan overtuigd zijn dat alles leeft en alles een bewustzijn heeft, contact te maken met haar cellen om erachter te komen wat er mis is met haar lichaam. Met Barbara als coach leert Margaret steeds beter met haar cellen te communiceren en zich bewust te worden van de reacties van haar lichaam op haar geestelijke gesteldheid, zoals gedachten, emoties, spanning, ontspanning, angst, neerslachtigheid, evenwicht en harmonie. Barbara en Margaret wonen driehonderd kilometer bij elkaar vandaan en communiceren via e-mail. Dit boek is het e-mailverslag van de spirituele reis die zij hebben ondernomen en die uiteindelijk heeft geleid tot Margarets genezing. Dit unieke boek kan gezien worden als een wegenkaart met aanwijzingen voor mensen met diverse gezondheidsproblemen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. Wolf, M. Fikioris
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247761
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159

Beschrijving

Margaret Fikioris heeft al twee jaar lang last van een blaaskwaal die een voorbode lijkt te zijn van blaaskanker. Zowel de reguliere als de alternatieve medische behandelingswijzen bieden geen uitkomst en zij besluit op aanraden van haar vriendin Barbara Wolf een zoektocht naar binnen te beginnen. Barbara raadt Margaret aan, in navolging van de indianen die ervan overtuigd zijn dat alles leeft en alles een bewustzijn heeft, contact te maken met haar cellen om erachter te komen wat er mis is met haar lichaam. Met Barbara als coach leert Margaret steeds beter met haar cellen te communiceren en zich bewust te worden van de reacties van haar lichaam op haar geestelijke gesteldheid, zoals gedachten, emoties, spanning, ontspanning, angst, neerslachtigheid, evenwicht en harmonie.

Barbara en Margaret wonen driehonderd kilometer bij elkaar vandaan en communiceren via e-mail. Dit boek is het e-mailverslag van de spirituele reis die zij hebben ondernomen en die uiteindelijk heeft geleid tot Margarets genezing. Dit unieke boek kan gezien worden als een wegenkaart met aanwijzingen voor mensen met diverse gezondheidsproblemen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. Wolf, M. Fikioris
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247761
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159