Grote Meester Kaarten

de energieen van de Opgestegen Meesters als spirituele gidsen en raadgevers

Prijs € 19,90

Uitverkocht

U. Hinrichs, P. Schneider

Paperback | Mei 2003 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De Grote Meester Kaarten vormen een spiritueel wijsheids-orakel en openen de poort naar innerlijke waarneming, diepere wijsheid en hogere bewustzijnsniveaus. Wij bevinden ons in een zeer intensieve periode waarin veranderingen aan de orde van de dag zijn. Het 'Watermantijdperk' begint, meer en meer mensen zijn op zoek naar de weg die leidt tot innerlijke en spirituele bewustwording. In dit proces worden wij ondersteund door de krachten uit de spirituele wereld. Deze ondersteuning is niet nieuw, ook in vorige eeuwen hebben mensen om hulp uit de spirituele wereld gebeden en deze soms ook daadwerkelijk gekregen. Zo zijn bijvoorbeeld in het Christendom bekende heiligen waarvan de hulp bij specifieke situaties werd aangeroepen. Net zoals deze heiligen zijn ook de 'Opgestegen Meesters' spirituele wezens die ons steunen. De kaarten van deze set vertolken in beeld en symbool de energie van 21 'Opgestegen Meesters' en daarmee van 21 belangrijke levensthema's. De Grote Meester Kaarten bieden de mogelijkheid deze energieën op persoonlijke wijze te ervaren en te gebruiken om ons leven een andere wending te geven. Het bijbehorende handboek geeft niet alleen een duidelijke handleiding en diverse legpatronenen voor het werken met de Grote Meester Kaarten, maar biedt ook inzicht, raad en aanwijzingen voor de vraagsteller.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
U. Hinrichs, P. Schneider
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063785581
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
63

Beschrijving

De Grote Meester Kaarten vormen een spiritueel wijsheids-orakel en openen de poort naar innerlijke waarneming, diepere wijsheid en hogere bewustzijnsniveaus. Wij bevinden ons in een zeer intensieve periode waarin veranderingen aan de orde van de dag zijn. Het 'Watermantijdperk' begint, meer en meer mensen zijn op zoek naar de weg die leidt tot innerlijke en spirituele bewustwording. In dit proces worden wij ondersteund door de krachten uit de spirituele wereld. Deze ondersteuning is niet nieuw, ook in vorige eeuwen hebben mensen om hulp uit de spirituele wereld gebeden en deze soms ook daadwerkelijk gekregen. Zo zijn bijvoorbeeld in het Christendom bekende heiligen waarvan de hulp bij specifieke situaties werd aangeroepen. Net zoals deze heiligen zijn ook de 'Opgestegen Meesters' spirituele wezens die ons steunen.
De kaarten van deze set vertolken in beeld en symbool de energie van 21 'Opgestegen Meesters' en daarmee van 21 belangrijke levensthema's. De Grote Meester Kaarten bieden de mogelijkheid deze energieën op persoonlijke wijze te ervaren en te gebruiken om ons leven een andere wending te geven.
Het bijbehorende handboek geeft niet alleen een duidelijke handleiding en diverse legpatronenen voor het werken met de Grote Meester Kaarten, maar biedt ook inzicht, raad en aanwijzingen voor de vraagsteller.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
U. Hinrichs, P. Schneider
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063785581
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
63