Handboek geneeskrachtige stenen

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Michael Gienger

Paperback | Augustus 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Niet eerder werden de genezende krachten van (edel)stenen en mineralen zo uitgebreid en deskundig behandeld als in dit handboek van Michael Gienger. Handboek geneeskrachtige stenen beschrijft niet alleen de helende kracht van circa honderd edelstenen, maar biedt de lezer ook een helder inzicht in de fysische eigenschappen van mineralen. Gienger behandelt alle stenen volgens een vast patroon: hun plaats binnen het mineralogische systeem, de mythologie, de geneeskunde (spiritueel, psychisch, geestelijk en lichamelijk), en uiteraard hoe je ze kunt gebruiken. Alle stenen zijn speciaal voor dit boek gefotografeerd door Ines Blersch. Michael Gienger is al van jongs af geboeid door stenen. Tien jaar geleden ontdekte hij aan den lijve de werking van edelstenen: een zware voorhoofdsholteontsteking verdween niet door een antibioticakuur, maar wel door het aanbrengen van een smaragd. Vanaf dat moment begon een onderzoek naar de heilzame werking van stenen, dat hem in binnen- en buitenland bekend zou maken.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Gienger
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069636634
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

Niet eerder werden de genezende krachten van (edel)stenen en mineralen zo uitgebreid en deskundig behandeld als in dit handboek van Michael Gienger. Handboek geneeskrachtige stenen beschrijft niet alleen de helende kracht van circa honderd edelstenen, maar biedt de lezer ook een helder inzicht in de fysische eigenschappen van mineralen.

Gienger behandelt alle stenen volgens een vast patroon: hun plaats binnen het mineralogische systeem, de mythologie, de geneeskunde (spiritueel, psychisch, geestelijk en lichamelijk), en uiteraard hoe je ze kunt gebruiken. Alle stenen zijn speciaal voor dit boek gefotografeerd door Ines Blersch.

Michael Gienger is al van jongs af geboeid door stenen. Tien jaar geleden ontdekte hij aan den lijve de werking van edelstenen: een zware voorhoofdsholteontsteking verdween niet door een antibioticakuur, maar wel door het aanbrengen van een smaragd. Vanaf dat moment begon een onderzoek naar de heilzame werking van stenen, dat hem in binnen- en buitenland bekend zou maken.  

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Gienger
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069636634
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416