Prijs | € 14,50 |
Uitverkocht
Paperback | Oktober 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Catherine Atkinson, Maggie Mayhew
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048303045
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Oktober 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 262
Beschrijving
Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verrukkelijke recepten.
Dit schitterende boek is een zeer compleet naslagwerk over het conserveren van fruit en groenten. In de inleiding lees je alles over de geschiedenis van het conserveren en krijg je uitleg over alle technieken. Dit boek bevat daarnaast meer dan 150 recepten voor jam, gelei, marmelade, vruchtenpasta, -boter en -kaas, ingelegd fruit, zoet en hartig tafelzuur, chutney, relish, mosterd en sauzen. De stap-voor-stapinstructies in elk recept leiden, mede dankzij de prachtige kleurenfoto’s, tot een perfect resultaat.
Een must voor elke keuken en iedere kok!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Catherine Atkinson, Maggie Mayhew
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048303045
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Oktober 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 262