Handenmeditatie

een praktische handreikin om meditatief, creatief en kunstzinnig vorm te geven aan het dagelijks leven

Prijs € 19,90

Uitverkocht

R.F. Hoefsloot

Paperback | November 2001 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Misschien herken je wel dat je met jezelf een innerlijk gesprek voert over het gaan werken aan jezelf, over voornemens: 'Dit jaar ga ik..., deze week ga ik..., vandaag ga ik...'. Een dergelijk gesprek kun je vele dagen en soms zelfs vele jaren met jezelf voeren zonder dat het tot resultaten leidt. Heel diep van binnen weet je dat er iets moet veranderen, dat er een diep verlangen is om in contact te zijn met jezelf. In dit boek geeft Roeland Frank Hoefsloot, agoog, kunstenaar en hulpverlener aan hoe je letterlijk kunt vormgeven aan je verlangen waarbij je handen de weg wijzen! Door de handenmeditatie te doen en eventueel daaraan gekoppeld een traject van 65 creatieve en kunstzinnige opdrachten, kun je stap voor stap op een wonderbaarlijke wijze greep krijgen op je leven. Je hebt geen kunstzinnige ervaring nodig om dit boek door te nemen. Voor ieder die meditatief, creatief en kunstzinnig wil werken, maar vooral ook voor trainers, onderwijzers, leraren, hulpverleners en begeleiders zal dit boek een rijke bron van inspiratie zijn. Je handen wijzen je daarbij de weg!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R.F. Hoefsloot
Uitgever
Sigma & De Ster
ISBN
9789065561732
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2001
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Misschien herken je wel dat je met jezelf een innerlijk gesprek voert over het gaan werken aan jezelf, over voornemens: 'Dit jaar ga ik..., deze week ga ik..., vandaag ga ik...'. Een dergelijk gesprek kun je vele dagen en soms zelfs vele jaren met jezelf voeren zonder dat het tot resultaten leidt. Heel diep van binnen weet je dat er iets moet veranderen, dat er een diep verlangen is om in contact te zijn met jezelf.
In dit boek geeft Roeland Frank Hoefsloot, agoog, kunstenaar en hulpverlener aan hoe je letterlijk kunt vormgeven aan je verlangen waarbij je handen de weg wijzen! Door de handenmeditatie te doen en eventueel daaraan gekoppeld een traject van 65 creatieve en kunstzinnige opdrachten, kun je stap voor stap op een wonderbaarlijke wijze greep krijgen op je leven.
Je hebt geen kunstzinnige ervaring nodig om dit boek door te nemen. Voor ieder die meditatief, creatief en kunstzinnig wil werken, maar vooral ook voor trainers, onderwijzers, leraren, hulpverleners en begeleiders zal dit boek een rijke bron van inspiratie zijn. Je handen wijzen je daarbij de weg!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R.F. Hoefsloot
Uitgever
Sigma & De Ster
ISBN
9789065561732
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2001
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240