Healing met de engelen (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Doreen Virtue

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zeg: hierbij verbreek ik elke belofte van armoede die ik ooit gemaakt heb, in welk leven dan ook, en ik vraag om alle gevolgen van die beloftes ongedaan te maken in elke richting van tijd.Veel van de blokkades en problemen die ons belemmeren in ons leven kunnen opgeheven worden door daar gewoon bewust voor te kiezen.Doreen Virtue, auteur van onder andere Gesprekken met engelen, geeft ons in dit boek buitengewoon praktische inzichten en adviezen om die stap te zetten, zodat we steeds meer het goddelijke in onszelf kunnen toelaten. Daar worden wij in ondersteund door de engelen die altijd in onze nabijheid zijn. De bijzondere kracht van edelstenen, getallen en gebeden kan ons helpen met hen in contact te komen...Healing met engelen geeft ook inzicht in hoe deze kracht werkt en de taakverdeling van verschillende engelen, zodat we onze eigen intenties en bedoelingen 'vleugels' kunnen geven.We zijn met dank aan onze engelen altijd in staat tot meer dan we denken.Neem contact op met uw engelen.Verwacht wonderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Doreen Virtue
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460927058
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
291105 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Beschrijving

Zeg: hierbij verbreek ik elke belofte van armoede die ik ooit gemaakt heb, in welk leven dan ook, en ik vraag om alle gevolgen van die beloftes ongedaan te maken in elke richting van tijd.
Veel van de blokkades en problemen die ons belemmeren in ons leven kunnen opgeheven worden door daar gewoon bewust voor te kiezen.
Doreen Virtue, auteur van onder andere Gesprekken met engelen, geeft ons in dit boek buitengewoon praktische inzichten en adviezen om die stap te zetten, zodat we steeds meer het goddelijke in onszelf kunnen toelaten. Daar worden wij in ondersteund door de engelen die altijd in onze nabijheid zijn. De bijzondere kracht van edelstenen, getallen en gebeden kan ons helpen met hen in contact te komen...
Healing met engelen geeft ook inzicht in hoe deze kracht werkt en de taakverdeling van verschillende engelen, zodat we onze eigen intenties en bedoelingen 'vleugels' kunnen geven.
We zijn met dank aan onze engelen altijd in staat tot meer dan we denken.
Neem contact op met uw engelen.
Verwacht wonderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Doreen Virtue
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460927058
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
291105 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254