Heel je energie met kristallen schedels

Prijs € 22,50

Uitverkocht

C. Weteling

Paperback | Oktober 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heel je energie met kristallen schedels vertelt over kristallen schedels en hun betekenis voor de mensheid. Ze hebben duidelijk een missie voor ons wanneer we voor hen openstaan. Door in contact te treden met de energie van deze schedels ervaren wij de wijsheid die zij in zich dragen. In dit boek staan afbeeldingen van dertien door Cees Weteling vervaardigde schilderijen met kristallen schedels. Hun betekenis wordt uitgebreid verklaard en bij elk van hen is een boeiende meditatieoefening beschreven. Deze oefeningen zijn bedoeld om je een eigen energieontmoeting met de schedels te laten ervaren, waardoor je nieuwe informatie over jezelf kunt krijgen. Het mediteren met een schedel of op de afbeeldingen van de schedels in dit boek kan tot nu toe verborgen emoties vrij maken en de weg bereiden om ze eventueel een eigen plek te geven. Via schedels kun je communiceren met jezelf. Je zult ‘zien’ en ervaren dat je meer met je meedraagt dan je misschien had verwacht. Dit boek geeft de ervaringen weer van chakratherapeut en healer Cees Weteling. De kracht van de schedels werkte voor hem als een energetische magneet. Door de schedels werd hij verbonden met zijn onbekende zelf. Cees heeft een praktijk in Velsen-Zuid en is onder andere de auteur van Chakrakaarten – Spirituele begeleiders naar innerlijke harmonie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Weteling
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247709
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Heel je energie met kristallen schedels vertelt over kristallen schedels en hun betekenis voor de mensheid. Ze hebben duidelijk een missie voor ons wanneer we voor hen openstaan. Door in contact te treden met de energie van deze schedels ervaren wij de wijsheid die zij in zich dragen.

In dit boek staan afbeeldingen van dertien door Cees Weteling vervaardigde schilderijen met kristallen schedels. Hun betekenis wordt uitgebreid verklaard en bij elk van hen is een boeiende meditatieoefening beschreven. Deze oefeningen zijn bedoeld om je een eigen energieontmoeting met de schedels te laten ervaren, waardoor je nieuwe informatie over jezelf kunt krijgen. Het mediteren met een schedel of op de afbeeldingen van de schedels in dit boek kan tot nu toe verborgen emoties vrij maken en de weg bereiden om ze eventueel een eigen plek te geven. Via schedels kun je communiceren met jezelf. Je zult ‘zien’ en ervaren dat je meer met je meedraagt dan je misschien had verwacht.

Dit boek geeft de ervaringen weer van chakratherapeut en healer Cees Weteling. De kracht van de schedels werkte voor hem als een energetische magneet. Door de schedels werd hij verbonden met zijn onbekende zelf. Cees heeft een praktijk in Velsen-Zuid en is onder andere de auteur van Chakrakaarten – Spirituele begeleiders naar innerlijke harmonie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Weteling
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247709
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192