Heimwee naar het Paradijs (e-Book)

ken je verleden, creëer je toekomst

Prijs € 9,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Tijn Touber

EPUB met digitaal watermerk | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na het onderzoeken van de oosterse spiritualiteit in zijn bestseller Spoedcursus Verlichting, richt Tijn Touber zijn blik nu op de Egyptische en Europese spiritualiteit. Wie zijn wij en waar komen we vandaan? Tijn Touber leefde veertien jaar als yogi in hartje Amsterdam en staat erom bekend oude wijsheden te kunnen vertalen naar alledaagse verlichting. Tijdens een speurtocht naar de oorsprong van het leven stuit Tijn bij toeval op een verloren superbeschaving, die aanwijzingen achterliet over onze geschiedenis, de tijd waarin we leven en de toekomst die ons wacht. Gefascineerd door mythes en oude geschriften gaat Tijn op reis, naar onder meer Londen, New York en Caïro, op zoek naar het antwoord op de vraag wie wij zijn, waar we vandaan komen, waarnaar we op weg zijn en hoe we daar komen. Het resultaat is Heimwee naar het Paradijs, een spannende ontdekkingstocht naar de oorsprong van het bestaan, vol verhalen en ontmoetingen met bevlogen mensen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tijn Touber
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044974072
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
1610597 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
167

Beschrijving

Na het onderzoeken van de oosterse spiritualiteit in zijn bestseller Spoedcursus Verlichting, richt Tijn Touber zijn blik nu op de Egyptische en Europese spiritualiteit. Wie zijn wij en waar komen we vandaan?

Tijn Touber leefde veertien jaar als yogi in hartje Amsterdam en staat erom bekend oude wijsheden te kunnen vertalen naar alledaagse verlichting. Tijdens een speurtocht naar de oorsprong van het leven stuit Tijn bij toeval op een verloren superbeschaving, die aanwijzingen achterliet over onze geschiedenis, de tijd waarin we leven en de toekomst die ons wacht. Gefascineerd door mythes en oude geschriften gaat Tijn op reis, naar onder meer Londen, New York en Caïro, op zoek naar het antwoord op de vraag wie wij zijn, waar we vandaan komen, waarnaar we op weg zijn en hoe we daar komen. Het resultaat is Heimwee naar het Paradijs, een spannende ontdekkingstocht naar de oorsprong van het bestaan, vol verhalen en ontmoetingen met bevlogen mensen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tijn Touber
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044974072
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
1610597 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
167