Helen met de Energie van Lichtbanen

over het licht der engelen en spirituele meridiaanbehandeling voor het openen en helen van het fijnstoffelijk lichaam

Prijs € 19,90

Uitverkocht

T. Thali

Paperback | Mei 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lichtbanen kun je vergelijken met 'energiekanalen' die door ons lichaam lopen. In het oude, traditionele China, waar energiewerk zijn oorsprong kent, zijn deze met geheimen omgeven energiekanalen al heel lang bekend. Lichtbanen kunnen ons helpen bij het (weer) vrij laten stromen van de Universele Levensenergie: het zijn de kanalen waarlangs de Kosmische Energie ons lichaam kan verzorgen, zelfgenezing kan ondersteunen en klachten kan verzachten. Met behulp van slechts 14 handposities is het mogelijk alle meridiaan- en toepassingsgebieden van het lichaam te stimuleren en aan te zetten tot het ongehinderd laten stromen van de Universele Levensenergie. Door zachte aanrakingen van de handen op de belangrijke punten van deze Lichtbanen kunnen innerlijke en lichamelijke blokkade's worden opgeheven. Het vrije stromen van de Universele Energie bevordert spirituele ontplooiing en verhoogt de paranormale gevoeligheid, kracht en sensibiliteit. Helen met de Energie van Lichtbanen is een welkome en bruikbare aanvulling op het werken met Reiki en lichaamswerk in het algemeen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
T. Thali
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063785758
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Lichtbanen kun je vergelijken met 'energiekanalen' die door ons lichaam lopen. In het oude, traditionele China, waar energiewerk zijn oorsprong kent, zijn deze met geheimen omgeven energiekanalen al heel lang bekend. Lichtbanen kunnen ons helpen bij het (weer) vrij laten stromen van de Universele Levensenergie: het zijn de kanalen waarlangs de Kosmische Energie ons lichaam kan verzorgen, zelfgenezing kan ondersteunen en klachten kan verzachten. Met behulp van slechts 14 handposities is het mogelijk alle meridiaan- en toepassingsgebieden van het lichaam te stimuleren en aan te zetten tot het ongehinderd laten stromen van de Universele Levensenergie. Door zachte aanrakingen van de handen op de belangrijke punten van deze Lichtbanen kunnen innerlijke en lichamelijke blokkade's worden opgeheven. Het vrije stromen van de Universele Energie bevordert spirituele ontplooiing en verhoogt de paranormale gevoeligheid, kracht en sensibiliteit.
Helen met de Energie van Lichtbanen is een welkome en bruikbare aanvulling op het werken met Reiki en lichaamswerk in het algemeen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
T. Thali
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063785758
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160