helende kracht van familierelaties

Prijs € 12,95

In herdruk

Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra

Paperback | Maart 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Helende Kracht van Familierelaties - De vier fasen van de Bloedcyclus - Geopenbaard door Maria en Jozef, Maria Magdalena en Jezus Wat is je incarnatievraag? Hoe ziet het pad van je Ziel eruit? Waarom ben je geïnteresseerd in de familie waarin je geboren wenste te worden? Welke familiethema’s trokken jou aan? Wat hadden je vader, je moeder en je mogelijke broers en zusters aan jou te bieden? Hoe krijgen de vier fasen van de Bloedcyclus vorm in jouw leven? Hoe ga je met je Innerlijke Kind, Vader en Moeder om? Allemaal vragen die aan de orde komen in ‘De Helende Kracht van Familierelaties – De vier fasen van de Bloedcyclus’ waarin Maria en Jozef, Maria Magdalena en Jezus hun hedendaagse leringen aan de mensheid aanbieden. Het is het zesde boek van het medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot, Reint Gaastra, waarin zij met de spirituele meesters samenwerken. De spirituele meesters doen uit de doeken dat de mens zijn eigen ouders, zijn eigen familie en zijn eigen geboorteomstandigheden uitkiest. Ze laten zien dat je persoonlijke vraagstukken perfect tot uitwerking komen binnen de familie waarin je geboren wordt. De spirituele meesters stellen dat de mens groeit en zichzelf heelt in de relaties met anderen en met name familierelaties. Geen relaties zijn zo dichtbij of zogenaamd ver weg, liefdevol en/of confronterend als familierelaties. En ook al lijken je ouders mogelijk niet aan je verwachtingen te voldoen, de vraagstukken van je moeder en vader en het thema van je familie blijken uiteindelijk verrassend goed aan te sluiten bij je diepere behoeften. De familierelaties bieden de mens vanuit een spiritueel perspectief een ideale omgeving om het hart te openen. Maria en Jozef, Maria Magdalena en Jezus nodigen de mensen uit om tot een herwaardering en verdieping van de familierelaties te komen, zodat door de groei van de uitwisseling en communicatie binnen de familie onvoorwaardelijke liefde, eenheidsbewustzijn en de eigen Goddelijkheid kunnen worden ervaren. Dit hoogwaardige boek, uitgegeven door Follow Your Heart te Apeldoorn, omvat 312 pagina’s met 32 uitgebreide openbaringen van de meesters aangevuld met 20 geleide meditaties, 19 proclamaties, 6 oefeningen, 9 zegeningen en 11 gebeden. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra
Uitgever
Follow your heart
ISBN
9789080747807
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312

Beschrijving

De Helende Kracht van Familierelaties
- De vier fasen van de Bloedcyclus
- Geopenbaard door Maria en Jozef, Maria Magdalena en Jezus

Wat is je incarnatievraag? Hoe ziet het pad van je Ziel eruit? Waarom ben je geïnteresseerd in de familie waarin je geboren wenste te worden? Welke familiethema’s trokken jou aan? Wat hadden je vader, je moeder en je mogelijke broers en zusters aan jou te bieden? Hoe krijgen de vier fasen van de Bloedcyclus vorm in jouw leven? Hoe ga je met je Innerlijke Kind, Vader en Moeder om? Allemaal vragen die aan de orde komen in ‘De Helende Kracht van Familierelaties – De vier fasen van de Bloedcyclus’ waarin Maria en Jozef, Maria Magdalena en Jezus hun hedendaagse leringen aan de mensheid aanbieden. Het is het zesde boek van het medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot, Reint Gaastra, waarin zij met de spirituele meesters samenwerken.

De spirituele meesters doen uit de doeken dat de mens zijn eigen ouders, zijn eigen familie en zijn eigen geboorteomstandigheden uitkiest. Ze laten zien dat je persoonlijke vraagstukken perfect tot uitwerking komen binnen de familie waarin je geboren wordt. De spirituele meesters stellen dat de mens groeit en zichzelf heelt in de relaties met anderen en met name familierelaties. Geen relaties zijn zo dichtbij of zogenaamd ver weg, liefdevol en/of confronterend als familierelaties. En ook al lijken je ouders mogelijk niet aan je verwachtingen te voldoen, de vraagstukken van je moeder en vader en het thema van je familie blijken uiteindelijk verrassend goed aan te sluiten bij je diepere behoeften. De familierelaties bieden de mens vanuit een spiritueel perspectief een ideale omgeving om het hart te openen.
Maria en Jozef, Maria Magdalena en Jezus nodigen de mensen uit om tot een herwaardering en verdieping van de familierelaties te komen, zodat door de groei van de uitwisseling en communicatie binnen de familie onvoorwaardelijke liefde, eenheidsbewustzijn en de eigen Goddelijkheid kunnen worden ervaren.

Dit hoogwaardige boek, uitgegeven door Follow Your Heart te Apeldoorn, omvat 312 pagina’s met 32 uitgebreide openbaringen van de meesters aangevuld met 20 geleide meditaties, 19 proclamaties, 6 oefeningen, 9 zegeningen en 11 gebeden. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra
Uitgever
Follow your heart
ISBN
9789080747807
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312