Helende krachten

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Jack Angelo

Paperback | Augustus 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ieder mens bezit de gave om te kunnen genezen. Jack Angelo laat zien hoe je in een paar stappen jepotentiële gaven kunt ontwikkelen. Helende krachten bevat oefeningen die je leren om te gaan met je lichaamsenergieën en hiermee te experimenteren. Hij geeft uitleg over het ziekteproces en de rol van geest en emoties bij de genezing. Daarnaast bevat het gedetailleerde instructies om anderen te kunnen genezen en een eigen praktijk op te zetten. De auteur bespreekt uitgebreid bekende begrippen zoals `genezen de handen', chakra's, aura's en de invloed van gedachten en gevoelens op het lichaam. Ook wordt er aandacht besteed aan ademhalingsoefeningen, visualisatie en meditatie. In de laatste oefeningen van het boek komen onderwerpen als geboorte, reïncarnatie en `het innerlijke kind' aan bod. Dit praktische boek zal velen inspireren om de verborgen geneeskrachtige talenten in zichzelf te ontdekken en vervolgens in de praktijk te gebruiken. De auteur is een bekende Engelse genezer; hij geeft workshops in en buiten Engeland en heeft een bloeiende eigen praktijk. Jack Angelo is een bekende Engelse genezer; hij geeft workshops in en buiten Engeland en heeft een bloeiende eigen praktijk. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jack Angelo
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020204483
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Ieder mens bezit de gave om te kunnen genezen. Jack Angelo laat zien hoe je in een paar stappen jepotentiële gaven kunt ontwikkelen. Helende krachten bevat oefeningen die je leren om te gaan met je lichaamsenergieën en hiermee te experimenteren. Hij geeft uitleg over het ziekteproces en de rol van geest en emoties bij de genezing. Daarnaast bevat het gedetailleerde instructies om anderen te kunnen genezen en een eigen praktijk op te zetten.
De auteur bespreekt uitgebreid bekende begrippen zoals `genezen de handen', chakra's, aura's en de invloed van gedachten en gevoelens op het lichaam. Ook wordt er aandacht besteed aan ademhalingsoefeningen, visualisatie en meditatie. In de laatste oefeningen van het boek komen onderwerpen als geboorte, reïncarnatie en `het innerlijke kind' aan bod. Dit praktische boek zal velen inspireren om de verborgen geneeskrachtige talenten in zichzelf te ontdekken en vervolgens in de praktijk te gebruiken.
De auteur is een bekende Engelse genezer; hij geeft workshops in en buiten Engeland en heeft een bloeiende eigen praktijk.


Jack Angelo is een bekende Engelse genezer; hij geeft workshops in en buiten Engeland en heeft een bloeiende eigen praktijk. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jack Angelo
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020204483
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272