Hemelse geuren

aromatherapie / toepassing van plantenessences en hun werking op lichaam en ziel

Prijs € 19,90

Uitverkocht

S. Fischer-Rizzi

Paperback | September 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een reis naar het rijk van de plantengeuren * De genezende en psychotherapeutische werkingen van de etherische oliën. * De traditionele indeling van de aroma's in yin en yang. * De elementen en trillingen waardoor de geuren werkzaam zijn. * De invloeden op het bewustzijn die in alle godsdiensten altijd al een belangrijke rol speelden bijvoorbeeld in de vorm van wierook. Al deze zaken worden uitvoerig beschreven in Hemelse geuren. Bovendien behandelt de schrijfster haar ervaringen met de nieuwste onderzoeksresultaten op het gehele gebied van de aromatherapie: cosmetica, massage met etherische oliën, hun genezende werking en hun subtiele invloed op de psyche. Susanne Fischer-Rizzi, natuurgeneeskundige en aromatherapeute, is een enthousiast bewonderaarster van de mogelijkheden van plantenessences. Maar dat niet alleen: zij verrichtte waar pionierswerk om de vele toepassingen van de essentiële plantenoliën opnieuw onder de aandacht te brengen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. Fischer-Rizzi
Uitgever
De Driehoek
ISBN
9789060306680
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232

Beschrijving

Een reis naar het rijk van de plantengeuren

* De genezende en psychotherapeutische werkingen van de etherische oliën.
* De traditionele indeling van de aroma's in yin en yang.
* De elementen en trillingen waardoor de geuren werkzaam zijn.
* De invloeden op het bewustzijn die in alle godsdiensten altijd al een belangrijke rol speelden bijvoorbeeld in de vorm van wierook.

Al deze zaken worden uitvoerig beschreven in Hemelse geuren. Bovendien behandelt de schrijfster haar ervaringen met de nieuwste onderzoeksresultaten op het gehele gebied van de aromatherapie: cosmetica, massage met etherische oliën, hun genezende werking en hun subtiele invloed op de psyche.

Susanne Fischer-Rizzi, natuurgeneeskundige en aromatherapeute, is een enthousiast bewonderaarster van de mogelijkheden van plantenessences. Maar dat niet alleen: zij verrichtte waar pionierswerk om de vele toepassingen van de essentiële plantenoliën opnieuw onder de aandacht te brengen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. Fischer-Rizzi
Uitgever
De Driehoek
ISBN
9789060306680
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232