Herinneren

een handboek voor menselijke evolutie

Prijs € 23,50

Uitverkocht

S. Rother

Paperback | April 2001 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Steve Rother en De Groep (bestaande uit acht, soms wisselende, entiteiten) tonen ons een weg naar hogere waarheden, die onze denkpatronen en de manier waarop we naar onszelf kijken, zullen veranderen. Wanneer we ons herinneren wie we zijn, kunnen we ons onze scheppingskrachten herinneren en een begin maken met het scheppen van de Hemel op Aarde. De informatie in dit boek gaat over dat herinneringsproces en wordt ons gegeven voor ons eigen onderscheidingsvermogen. Hoe we dat onderscheidingsvermogen toepassen? De Groep zegt daarover: 'Als het je diepste gevoelens raakt, accepteer het dan. Als dat niet zo is, laat het dan zonder oordeel los, want dan is het gewoon voor iemand anders bestemd.' Met zijn vrouw Barbara reist Steve Rother de hele wereld over en samen verzorgen zij seminars voor persoonlijke bekrachtiging aan Begeleiders, Therapeuten, Genezers, Lichtwerkers, het bedrijfsleven en iedereen wiens hart de informatie raakt. Zij hebben deze seminars gepresenteerd in vele landen en zijn inmiddels ook diverse keren uitgenodigd om voor de Verenigde Naties in New York en Wenen te spreken en daar live te channelen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. Rother
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789073798694
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2001
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Steve Rother en De Groep (bestaande uit acht, soms wisselende, entiteiten) tonen ons een weg naar hogere waarheden, die onze denkpatronen en de manier waarop we naar onszelf kijken, zullen veranderen. Wanneer we ons herinneren wie we zijn, kunnen we ons onze scheppingskrachten herinneren en een begin maken met het scheppen van de Hemel op Aarde. De informatie in dit boek gaat over dat herinneringsproces en wordt ons gegeven voor ons eigen onderscheidingsvermogen. Hoe we dat onderscheidingsvermogen toepassen? De Groep zegt daarover: 'Als het je diepste gevoelens raakt, accepteer het dan. Als dat niet zo is, laat het dan zonder oordeel los, want dan is het gewoon voor iemand anders bestemd.'
Met zijn vrouw Barbara reist Steve Rother de hele wereld over en samen verzorgen zij seminars voor persoonlijke bekrachtiging aan Begeleiders, Therapeuten, Genezers, Lichtwerkers, het bedrijfsleven en iedereen wiens hart de informatie raakt. Zij hebben deze seminars gepresenteerd in vele landen en zijn inmiddels ook diverse keren uitgenodigd om voor de Verenigde Naties in New York en Wenen te spreken en daar live te channelen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. Rother
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789073798694
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2001
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352