Het Aquarius evangelie van Jezus de Christus

Prijs € 19,90

Tijdelijk niet beschikbaar

Primo Levi

Paperback | Oktober 1991 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit unieke boek behelst een praktisch compleet verslag van de woorden en werken van de man van Galilea, inclusief de achttien studiejaren waarin hij door de Oriënt trok. Het verslaat zijn leven vanaf zijn geboorte in Bethlehem tot zijn hemelvaart op de Olijfberg. Van groot belang zijn de voorvallen die hem overkwamen gedurende zijn reizen door Tibet, Egypte, India, Perzië en Griekenland. Waarom wordt dit boek Het Aquarius Evangelie genoemd? Omdat het niet eerder kon worden verkondigd dan aan het begin van het Aquarius Tijdperk, de tijd waaraan Jezus refereerde toen hij tot zijn discipelen sprak: 'Ik heb u allen nog vele dingen te zeggen, maar ge zoudt ze nu nog niet kunnen begrijpen. Zo zij het, maar als de geest van de waarheid tot u komt, zal zij u allen tot zuiverheid leiden.' Johannes 16:12, 13.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Primo Levi
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063782344
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 1991
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit unieke boek behelst een praktisch compleet verslag van de woorden en werken van de man van Galilea, inclusief de achttien studiejaren waarin hij door de Oriënt trok. Het verslaat zijn leven vanaf zijn geboorte in Bethlehem tot zijn hemelvaart op de Olijfberg. Van groot belang zijn de voorvallen die hem overkwamen gedurende zijn reizen door Tibet, Egypte, India, Perzië en Griekenland. Waarom wordt dit boek Het Aquarius Evangelie genoemd? Omdat het niet eerder kon worden verkondigd dan aan het begin van het Aquarius Tijdperk, de tijd waaraan Jezus refereerde toen hij tot zijn discipelen sprak:
'Ik heb u allen nog vele dingen te zeggen, maar ge zoudt ze nu nog niet kunnen begrijpen. Zo zij het, maar als de geest van de waarheid tot u komt, zal zij u allen tot zuiverheid leiden.'
Johannes 16:12, 13.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Primo Levi
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063782344
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 1991
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig