Het elfde licht

in duister geboren om licht te kennen

Prijs € 19,50

Uitverkocht

Marijke Vonk, Huib de Haas van Dorsser

Paperback | Oktober 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De ontmoeting tussen Marijke Vonk, werkzaam als helderziend sociotherapeute en Huib de Haas van Dorsser, eerstelijnspsycholoog en haptonoom, heeft geleid tot dit bijzondere boek. Marijke heeft als medium contact met delen van haarzelf in de geestelijke wereld onder de naam Wij Die U Zijn. In de doorgevingen die Marijke ontvangt, spreekt deze groep over het Elfde Licht dat nu naar de aarde komt. Het licht is fel en de boodschappen zijn regelmatig heftig en schokkend. Heftig soms in zijn taalgebruik, schokkend omdat het alle ideeën en overtuigingen over hoe het leven hier op aarde in elkaar zit, met name over goed en fout, licht en donker, liefde en angst op zijn kop zet.Wij leven in een bijzondere tijd, waarin we allen uitgenodigd worden om zonder een enkele voorwaarde lief te hebben. Een nieuwe tijd waarin we als mensheid bewegen van schijnbare verdeling naar heling naar een geheeld geheel.Dit boek geeft een volkomen nieuwe visie op ziektes en aandoeningen. Deze zijn de onbegrepen taal van de ziel die we weer kunnen leren verstaan door het voelen te gaan eren. De verloochening van dit vrouwelijke aspect van ons wezen heeft veel lijden en onder andere het ontstaan van de huidige psychiatrie tot gevolg gehad.Het wederom toelaten van de immense kracht van het voelen zal uiteindelijk een einde maken aan alle lijden op de wereld binnen het spel dat leven op aarde heet.Het boek dat u in handen houdt laat een unieke schoonheid zien en de herinnering aan Thuis. Steve Rother

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marijke Vonk, Huib de Haas van Dorsser
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089542526
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Beschrijving

De ontmoeting tussen Marijke Vonk, werkzaam als helderziend sociotherapeute en Huib de Haas van Dorsser, eerstelijnspsycholoog en haptonoom, heeft geleid tot dit bijzondere boek. Marijke heeft als medium contact met delen van haarzelf in de geestelijke wereld onder de naam Wij Die U Zijn. In de doorgevingen die Marijke ontvangt, spreekt deze groep over het Elfde Licht dat nu naar de aarde komt. Het licht is fel en de boodschappen zijn regelmatig heftig en schokkend. Heftig soms in zijn taalgebruik, schokkend omdat het alle ideeën en overtuigingen over hoe het leven hier op aarde in elkaar zit, met name over goed en fout, licht en donker, liefde en angst op zijn kop zet.
Wij leven in een bijzondere tijd, waarin we allen uitgenodigd worden om zonder een enkele voorwaarde lief te hebben. Een nieuwe tijd waarin we als mensheid bewegen van schijnbare verdeling naar heling naar een geheeld geheel.
Dit boek geeft een volkomen nieuwe visie op ziektes en aandoeningen. Deze zijn de onbegrepen taal van de ziel die we weer kunnen leren verstaan door het voelen te gaan eren. De verloochening van dit vrouwelijke aspect van ons wezen heeft veel lijden en onder andere het ontstaan van de huidige psychiatrie tot gevolg gehad.
Het wederom toelaten van de immense kracht van het voelen zal uiteindelijk een einde maken aan alle lijden op de wereld binnen het spel dat leven op aarde heet.

Het boek dat u in handen houdt laat een unieke schoonheid zien en de herinnering aan Thuis.
Steve Rother

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marijke Vonk, Huib de Haas van Dorsser
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089542526
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296