Het geheim van genialiteit (e-Book)

ontdek het genie in jezelf

Prijs € 9,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Tijn Touber

EPUB met digitaal watermerk | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Genialiteit is van alle tijden, maar niet iedereen is geniaal. Wat maakt iemand tot een genie en hoe maak je het genie in jezelf wakker? In dit fascinerende en uitdagende boek laat Tijn Touber de groten der aarde aan het woord en onthult de drie basisprincipes die zij met elkaar delen. Ontdek het genie in jezelf, zodat werk, leven en relaties nooit meer gewoon of middelmatig zijn, maar bruisen van nieuwe inspiratie en creativiteit. Leer van bijzondere mensen als Lennon, Einstein, Churchill, Morrissey, Wilde, Madona, Björk, Cruijff, Branson, Jobs, Rowling, Dalí, Zappa, Chanel, Da Vinci, Winfrey, Mozart, Beethoven, Gandhi, Nietzsche, Goethe, Osho, Allen en Banksy. Hun ideeën en ervaringen vormen een bron van inspiratie voor jou.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tijn Touber
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044967593
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2012
Bestandsgrootte
2004301 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Genialiteit is van alle tijden, maar niet iedereen is geniaal. Wat maakt iemand tot een genie en hoe maak je het genie in jezelf wakker? In dit fascinerende en uitdagende boek laat Tijn Touber de groten der aarde aan het woord en onthult de drie basisprincipes die zij met elkaar delen.

Ontdek het genie in jezelf, zodat werk, leven en relaties nooit meer gewoon of middelmatig zijn, maar bruisen van nieuwe inspiratie en creativiteit. Leer van bijzondere mensen als Lennon, Einstein, Churchill, Morrissey, Wilde, Madona, Björk, Cruijff, Branson, Jobs, Rowling, Dalí, Zappa, Chanel, Da Vinci, Winfrey, Mozart, Beethoven, Gandhi, Nietzsche, Goethe, Osho, Allen en Banksy. Hun ideeën en ervaringen vormen een bron van inspiratie voor jou.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tijn Touber
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044967593
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2012
Bestandsgrootte
2004301 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192