Het grote spel Waterparadijs

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Eric de Clerq

Paperback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Grote SpelWATERPARADIJSTim is een introverte jongen wiens bewustzijn naar de vijfde dimensie verhuist nadat hij in een coma is beland. Hij komt terecht in een wereld die de verwerkelijking is van zijn fantasieën en dromen. Daar worden hem de geheimen van het universum ontsluierd door een hogere entiteit - een opperste. Tot zijn verbazing verneemt hij dat zelfs reïncarnatie tot de natuurlijke wetmatigheden behoort.Maar jammer genoeg blijkt ook het hiernamaals niet vrij van gevaar te zijn. Tims luilekkerleventje verandert al snel in een nachtmerrie, waarin hij tot het uiterste moet gaan om zijn eigen ziel te redden van de ondergang.'Het Grote Spel - Waterparadijs' is een boeiend verhaal met verrassende wendingen, dat zich afspeelt in de wonderlijke wereld van het hiernamaals.Het idee om het boek te schrijven is tien jaar geleden gegroeid, nadat ik een ontwerp voor een muurschildering had voltooid. De aquarel stelde een aantal insecten voor die danten en muziek speelden op enkele leliebladeren te midden van een vijver, tegen de achtergrond van de avondschemering. Mijn omgeving vond hem zo origineel, dat ik besloot om er iets meer mee te doen.Aanvankelijk dacht ik aan een stripverhaal. Door mijn interesse in het bovennatuurlijke en in wetenschap kwam ik op bet idee om het verhaal in het hiernamaals te plaatsen. Het was mijn intentie om een gedetailleerde wereld te creëren die de fantasie te boven ging en tegelijk wetenschappelijk verantwoord was. Na een tijdje besefte ik dat mijn idee veel te omvangrijk was om in een strip te verwerken. Het zou een boek worden.Na zes maanden wetenschappelijke magazines, filosofische artikels, geschiedkundige boeken en dergelijke te hebben uitgeplozen, plus heel wat fantasiewerk, ging ik aan de slag. Vier jaar later was mijn manuscript voltooid.Het is niet enkel een persoonlijke visie op het hiernamaals, maar ook op het leven en alles daaromtrent.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eric de Clerq
Uitgever
Gopher B.V.
ISBN
9789051795264
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
244

Beschrijving

Het Grote Spel
WATERPARADIJS
Tim is een introverte jongen wiens bewustzijn naar de vijfde dimensie verhuist nadat hij in een coma is beland. Hij komt terecht in een wereld die de verwerkelijking is van zijn fantasieën en dromen. Daar worden hem de geheimen van het universum ontsluierd door een hogere entiteit - een opperste. Tot zijn verbazing verneemt hij dat zelfs reïncarnatie tot de natuurlijke wetmatigheden behoort.
Maar jammer genoeg blijkt ook het hiernamaals niet vrij van gevaar te zijn. Tims luilekkerleventje verandert al snel in een nachtmerrie, waarin hij tot het uiterste moet gaan om zijn eigen ziel te redden van de ondergang.
'Het Grote Spel - Waterparadijs' is een boeiend verhaal met verrassende wendingen, dat zich afspeelt in de wonderlijke wereld van het hiernamaals.
Het idee om het boek te schrijven is tien jaar geleden gegroeid, nadat ik een ontwerp voor een muurschildering had voltooid. De aquarel stelde een aantal insecten voor die danten en muziek speelden op enkele leliebladeren te midden van een vijver, tegen de achtergrond van de avondschemering. Mijn omgeving vond hem zo origineel, dat ik besloot om er iets meer mee te doen.
Aanvankelijk dacht ik aan een stripverhaal. Door mijn interesse in het bovennatuurlijke en in wetenschap kwam ik op bet idee om het verhaal in het hiernamaals te plaatsen. Het was mijn intentie om een gedetailleerde wereld te creëren die de fantasie te boven ging en tegelijk wetenschappelijk verantwoord was. Na een tijdje besefte ik dat mijn idee veel te omvangrijk was om in een strip te verwerken. Het zou een boek worden.
Na zes maanden wetenschappelijke magazines, filosofische artikels, geschiedkundige boeken en dergelijke te hebben uitgeplozen, plus heel wat fantasiewerk, ging ik aan de slag. Vier jaar later was mijn manuscript voltooid.
Het is niet enkel een persoonlijke visie op het hiernamaals, maar ook op het leven en alles daaromtrent.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eric de Clerq
Uitgever
Gopher B.V.
ISBN
9789051795264
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
244