Het jaar van verandering (e-Book)

leven in volledige acceptatie

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Bronnie Ware

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bronnie Ware heeft tientallen mensen bijgestaan in hun laatste levensdagen en de waardevolle lessen die ze van hen leerde past ze nog elke dag in haar leven toe. Bij elke beslissing is het een leidraad: zal ik er spijt van hebben als het te laat is? In Het jaar van verandering deelt Bronnie Ware 52 inspirerende verhalen uit haar eigen leven, elk met een boodschap: leef je leven zonder spijt, zodat je er met volledige acceptatie en vrede op kunt terugkijken. Ze laat ons zien hoe belangrijk het is om open te staan voor nieuwe gewoonten en invloeden, om moed, hoop, dankbaarheid, vertrouwen, eerlijkheid, zelfcompassie, positieve gedachten, gezonde keuzes, goede veranderingen en zelfrespect in je bestaan te kunnen brengen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bronnie Ware
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044973099
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1187338 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
185

Beschrijving

Bronnie Ware heeft tientallen mensen bijgestaan in hun laatste levensdagen en de waardevolle lessen die ze van hen leerde past ze nog elke dag in haar leven toe. Bij elke beslissing is het een leidraad: zal ik er spijt van hebben als het te laat is?

In Het jaar van verandering deelt Bronnie Ware 52 inspirerende verhalen uit haar eigen leven, elk met een boodschap: leef je leven zonder spijt, zodat je er met volledige acceptatie en vrede op kunt terugkijken. Ze laat ons zien hoe belangrijk het is om open te staan voor nieuwe gewoonten en invloeden, om moed, hoop, dankbaarheid, vertrouwen, eerlijkheid, zelfcompassie, positieve gedachten, gezonde keuzes, goede veranderingen en zelfrespect in je bestaan te kunnen brengen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bronnie Ware
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044973099
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1187338 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
185