Het Lenormand Spel

een handige gids die het Lenormandspel binnen ieders bereik brengt

Prijs € 19,90

Uitverkocht

C. Renner

Paperback | Maart 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De beroemde waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand hebben altijd een grote bekendheid genoten. De kaarten zijn eenvoudig te interpreteren en geven direct antwoord op de gestelde vraag. 'Slaagt mijn dochter/zoon voor haar/zijn (rij)examen?', 'Hoe zal mijn sollicitatiegesprek verlopen?', 'Wie wordt de nieuwe president?' zijn vragen waarvan Mademoiselle Lenormand nooit heeft kunnen vermoeden (laat staan voorspellen!) dat haar kaarten daartoe om raad zouden worden gevraagd. Net zomin kon zij voorspellen dat haar - inmiddels wereldbekende - kaartspel nog elke dag door velen wordt geraadpleegd om antwoord te krijgen op allerlei vragen. De schitterende afbeeldingen van dit veelgebruikte orakelspel zijn nu historisch correct weergegeven Toch is dit niet zo verbazingwekkend: er is geen enkel kaartspel ter wereld dat zó accuraat, zó direct en zó eenvoudig antwoord geeft op de meest uiteenlopende vragen. De waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand zijn in de loop van de tijd één van de meest gebruikte orakels geworden; niet alleen om inzicht te krijgen in het hier en nu of de toekomst, maar ook als welkome aanvulling bij alternatieve therapieën. Het Lenormand Spel is een handige gids die op unieke wijze inzicht geeft in het werken met dit wereldberoemde orakel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Renner
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063787493
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

De beroemde waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand hebben altijd een grote bekendheid genoten. De kaarten zijn eenvoudig te interpreteren en geven direct antwoord op de gestelde vraag. 'Slaagt mijn dochter/zoon voor haar/zijn (rij)examen?', 'Hoe zal mijn sollicitatiegesprek verlopen?', 'Wie wordt de nieuwe president?' zijn vragen waarvan Mademoiselle Lenormand nooit heeft kunnen vermoeden (laat staan voorspellen!) dat haar kaarten daartoe om raad zouden worden gevraagd. Net zomin kon zij voorspellen dat haar - inmiddels wereldbekende - kaartspel nog elke dag door velen wordt geraadpleegd om antwoord te krijgen op allerlei vragen.

De schitterende afbeeldingen van dit veelgebruikte orakelspel zijn nu historisch correct weergegeven

Toch is dit niet zo verbazingwekkend: er is geen enkel kaartspel ter wereld dat zó accuraat, zó direct en zó eenvoudig antwoord geeft op de meest uiteenlopende vragen. De waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand zijn in de loop van de tijd één van de meest gebruikte orakels geworden; niet alleen om inzicht te krijgen in het hier en nu of de toekomst, maar ook als welkome aanvulling bij alternatieve therapieën.

Het Lenormand Spel is een handige gids die op unieke wijze inzicht geeft in het werken met dit wereldberoemde orakel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Renner
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063787493
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128