Het leven houdt van je (e-Book)

in 7 stappen jezelf leren accepteren

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Louise Hay, Robert Holden

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Handboek voor een gelukkiger leven van de grande dame van de spiritualiteit Iedereen heeft af en toe last van zelfafkeuring. Bijna allemaal hebben we gedachten als: ik ben niet goed genoeg, mooi genoeg of belangrijk genoeg. Zo worden we echter niet geboren, het wordt ons aangeleerd. Het boek Het leven houdt van je zit vol inspirerende verhalen en krachtige meditaties, oefeningen en gebeden. Louise en Robert bieden je een praktische filosofie op basis van zeven stappen om jezelf te leren accepteren en om van jezelf te gaan houden. 'Het leven houdt van je' is een van Louise Hays geliefdste affirmaties. Het is de kerngedachte die haar leven en werk verwoordt. Samen met Robert Holden onderzoekt zij in dit boek wat 'het leven houdt van je' werkelijk betekent.   Bestsellerauteur Louise Hay heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen boeken verkocht van Je kunt je leven helen. Haar leer gaat vooral uit van affirmaties en positief denken. Al meer dan 30 jaar helpt zij mensen over de hele wereld om hun krachten voor persoonlijke groei en zelfheling te ontdekken en te ontwikkelen. Robert Holden is onder andere de auteur van Happiness NOW!, Shift Happens! en Be Happy. Hij is bekend geworden door zijn gastoptreden over zijn innovatieve werk op het gebied van psychologie en spiritualiteit in de Oprah Winfrey Show.   Over dit boek: 'Geschreven met eindeloos veel liefde en begrip, een inspiratie om het leven anders te gaan bekijken en ervaren.' - lezersreactie op internet   Over eerdere boeken van Louise Hay: 'Lijfboek', Het beste van twee werelden.' - Lof 'Louise Hay: even simpel als krachtig.' - Trouw

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Louise Hay, Robert Holden
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000347353
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2016
Bestandsgrootte
554096 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
122

Beschrijving

Handboek voor een gelukkiger leven van de grande dame van de spiritualiteit

Iedereen heeft af en toe last van zelfafkeuring. Bijna allemaal hebben we gedachten als: ik ben niet goed genoeg, mooi genoeg of belangrijk genoeg. Zo worden we echter niet geboren, het wordt ons aangeleerd.

Het boek Het leven houdt van je zit vol inspirerende verhalen en krachtige meditaties, oefeningen en gebeden. Louise en Robert bieden je een praktische filosofie op basis van zeven stappen om jezelf te leren accepteren en om van jezelf te gaan houden.

'Het leven houdt van je' is een van Louise Hays geliefdste affirmaties. Het is de kerngedachte die haar leven en werk verwoordt. Samen met Robert Holden onderzoekt zij in dit boek wat 'het leven houdt van je' werkelijk betekent.

 

Bestsellerauteur Louise Hay heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen boeken verkocht van Je kunt je leven helen. Haar leer gaat vooral uit van affirmaties en positief denken. Al meer dan 30 jaar helpt zij mensen over de hele wereld om hun krachten voor persoonlijke groei en zelfheling te ontdekken en te ontwikkelen.

Robert Holden is onder andere de auteur van Happiness NOW!Shift Happens! en Be Happy. Hij is bekend geworden door zijn gastoptreden over zijn innovatieve werk op het gebied van psychologie en spiritualiteit in de Oprah Winfrey Show.

 

Over dit boek:

'Geschreven met eindeloos veel liefde en begrip, een inspiratie om het leven anders te gaan bekijken en ervaren.' - lezersreactie op internet

 

Over eerdere boeken van Louise Hay:

'Lijfboek', Het beste van twee werelden.' - Lof

'Louise Hay: even simpel als krachtig.' - Trouw

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Louise Hay, Robert Holden
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000347353
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2016
Bestandsgrootte
554096 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
122