Het overvloedige leven

Prijs € 22,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Morya, Geert Crevits

Hardback | Maart 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meester Morya zegt: "Deze aarde is een leerschool. Op de aarde ontwaak je uit de onwetendheid om wetend te worden en wijsheid te verkrijgen, doordat je met liefde durft te kijken en vanuit liefde durft te handelen. Van daaruit krijg je meer en meer begrip voor jezelf en voor de andere mensen. Er zijn zoveel krachten aanwezig op deze aarde die een betekenis hebben voor de mens om hem te helpen oriënteren. Wanneer je je hier bewust van wordt, kan je niet meer eenzaam zijn. Dan kom je in een overvloedig leven terecht en ontdek je de Christuskracht. Want de Christus is het overvloedige leven. Het is dat wat zonder einde is en voortdurend vernieuwend werkt." Morya geeft niet alleen verhelderende inzichten in de grote mechanismen van het leven en de wereld, hij biedt ook steeds praktische raadgevingen die je kan toepassen in je eigen leven om vooruit te kunnen. Hij drukt op het belang van waarden zoals liefde, eerlijkheid, stilte, openheid, redelijkheid, daadkracht, en geeft ook achtergrond over wat waarden zoals deze teweegbrengen in je leven en waarom en hoe ze dit doen. Een mens heeft zeer veel mogelijkheden die verborgen liggen in zichzelf. Als je beseft dat ze er zijn en als je deze krachten kan gebruiken om het juiste te doen in je leven, dan vind je de vreugde in jezelf en deze vreugde brengt je steeds vooruit. De boeken van Morya zijn steeds fascinerend, verrassend en verfrissend en nodigen je uit om aan de slag te gaan met spiritualiteit in je leven. De "Morya Wijsheid" boeken maken deel uit van een reeks, maar kunnen zonder problemen elk op zich gelezen worden. Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org . In "Het overvloedige leven" vind je de volgende hoofdstukken: Kunstenaars van het leven Een open visie Het enge uiterlijke leven en het ruime innerlijke leven Er zijn geen grenzen aan je bewustzijn De mens is groter dan welke tegenstelling ook De innerlijke schoonheid Kiezen voor het goede is kiezen voor de ziel Jezelf uitdrukken om jezelf te kunnen begrijpen Krachten verzamelen om vooruit te kunnen Doorstoten tot je diepste verlangens De aarde is een schakel binnen een geheel van evoluties De werkelijke geboorte

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Morya, Geert Crevits
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702316
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Meester Morya zegt:
"Deze aarde is een leerschool.
Op de aarde ontwaak je uit de onwetendheid om wetend te worden en wijsheid te verkrijgen, doordat je met liefde durft te kijken en vanuit liefde durft te handelen. Van daaruit krijg je meer en meer begrip voor jezelf en voor de andere mensen.
Er zijn zoveel krachten aanwezig op deze aarde die een betekenis hebben voor de mens om hem te helpen oriënteren. Wanneer je je hier bewust van wordt, kan je niet meer eenzaam zijn. Dan kom je in een overvloedig leven terecht en ontdek je de Christuskracht. Want de Christus is het overvloedige leven. Het is dat wat zonder einde is en voortdurend vernieuwend werkt."

Morya geeft niet alleen verhelderende inzichten in de grote mechanismen van het leven en de wereld, hij biedt ook steeds praktische raadgevingen die je kan toepassen in je eigen leven om vooruit te kunnen. Hij drukt op het belang van waarden zoals liefde, eerlijkheid, stilte, openheid, redelijkheid, daadkracht, en geeft ook achtergrond over wat waarden zoals deze teweegbrengen in je leven en waarom en hoe ze dit doen. Een mens heeft zeer veel mogelijkheden die verborgen liggen in zichzelf. Als je beseft dat ze er zijn en als je deze krachten kan gebruiken om het juiste te doen in je leven, dan vind je de vreugde in jezelf en deze vreugde brengt je steeds vooruit.

De boeken van Morya zijn steeds fascinerend, verrassend en verfrissend en nodigen je uit om aan de slag te gaan met spiritualiteit in je leven.

De "Morya Wijsheid" boeken maken deel uit van een reeks, maar kunnen zonder problemen elk op zich gelezen worden. Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org .

In "Het overvloedige leven" vind je de volgende hoofdstukken:
Kunstenaars van het leven
Een open visie
Het enge uiterlijke leven en het ruime innerlijke leven
Er zijn geen grenzen aan je bewustzijn
De mens is groter dan welke tegenstelling ook
De innerlijke schoonheid
Kiezen voor het goede is kiezen voor de ziel
Jezelf uitdrukken om jezelf te kunnen begrijpen
Krachten verzamelen om vooruit te kunnen
Doorstoten tot je diepste verlangens
De aarde is een schakel binnen een geheel van evoluties
De werkelijke geboorte

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Morya, Geert Crevits
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702316
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208