Prijs | € 10,00 |
Uitverkocht
Hardback | Mei 2016 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Ja hoor, het kan écht: taarten bakken zonder eenmixer, zonder zeef en zonder dat je eieren moet splitsen. Zelfs zonder afwas! Nou ja, nauwelijks afwas. In dit boek vind je meer dan 50 recepten voor taarten en cupcakes, die je in maximaal een uur op tafel zet. Fervent taartenbakster Elsbeth Louis - die het Amerikaanse boek ontdekte - bewerkte de tekst voor de Nederlandse markt. Het is géén handboek voor een chef patisserie, maar wel een perfect boek voor jou, met je schortje om, in de keuken.
Specificaties
- Auteur
- Andrew Schloss, Ken Bookman
- Uitgever
- Rainbow
- ISBN
- 9789041712059
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2016
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
Beschrijving
Ja hoor, het kan écht: taarten bakken zonder eenmixer, zonder zeef en zonder dat je eieren moet splitsen. Zelfs zonder afwas! Nou ja, nauwelijks afwas. In dit boek vind je meer dan 50 recepten voor taarten en cupcakes, die je in maximaal een uur op tafel zet. Fervent taartenbakster Elsbeth Louis - die het Amerikaanse boek ontdekte - bewerkte de tekst voor de Nederlandse markt. Het is géén handboek voor een chef patisserie, maar wel een perfect boek voor jou, met je schortje om, in de keuken.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Andrew Schloss, Ken Bookman
- Uitgever
- Rainbow
- ISBN
- 9789041712059
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2016
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig