Het veld van het menselijk lichaam ontcijferd

de nieuwe wetenschap van informatie als geneeswijze

Prijs € 36,00

Uitverkocht

Peter Fraser, Harry Massey, Joan Parisi Wilcox

Paperback | Juli 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

“De tijd is rijp voor een revolutie in de westerse geneeskunde en dit boek vertelt in welke richting het zal gaan.” Ervin Laszlo, auteur van ‘Kosmische Visie – Wetenschap en het Akasha-veld’ Het informatieveld van het menselijk lichaam, het Human Body-Field (HBF), regelt alle fysieke, chemische, mentale, emotionele, energetische en geheugengerelateerde aspecten. Het HBF is een intelligent systeem dat de informatiestroom van het lichaam stuurt. Op een eenvoudige manier kan een scan worden gemaakt van het Human Body-Field. Deze scan stelt in detail vast hoe het HBF functioneert – hoe goed of slecht het de energie en de informatie beheert die de biochemie van het lichaam bepalen. De informatiestroom in het lichaamsveld kan worden gecorrigeerd met Infoceuticals. Dit zijn gecodeerde vloeibare remedies om vervormingen en blokkeringen van de informatiestroom in het lichaamsveld te corrigeren. In dit boek wordt het revolutionaire Nutri-Energetics System (NES) beschreven, dat Peter Fraser door tientallen jaren onderzoek te doen heeft ontwikkeld. Hij heeft het meridianensysteem van de traditionele Chinese geneeskunde met de kwantumgolftheorie verenigd. Hiermee legde hij voor het eerst een link tussen de biochemie van het menselijk lichaam (als basis van de meeste moderne westerse geneeskunde) en de bio-energetica (als domein van de alternatieve en complementaire geneeskunde). Peter H. Fraser onderzoekt de energetische eigenschappen van het menselijk lichaamsveld al sinds 1982. Hij volgde de opleiding aan het International College of Oriental Medicine. Harry Massey werkt sinds 2001 met Fraser samen om Nutri-Energetics Systems Ltd. op te bouwen. Joan Parisi Wilcox is Frasers onderzoeksassistente.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Fraser, Harry Massey, Joan Parisi Wilcox
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150142
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
431

Beschrijving

“De tijd is rijp voor een revolutie in de westerse geneeskunde en dit boek vertelt in welke richting het zal gaan.”
Ervin Laszlo, auteur van ‘Kosmische Visie – Wetenschap en het Akasha-veld’

Het informatieveld van het menselijk lichaam, het Human Body-Field (HBF), regelt alle fysieke, chemische, mentale, emotionele, energetische en geheugengerelateerde aspecten. Het HBF is een intelligent systeem dat de informatiestroom van het lichaam stuurt. Op een eenvoudige manier kan een scan worden gemaakt van het Human Body-Field. Deze scan stelt in detail vast hoe het HBF functioneert – hoe goed of slecht het de energie en de informatie beheert die de biochemie van het lichaam bepalen. De informatiestroom in het lichaamsveld kan worden gecorrigeerd met Infoceuticals. Dit zijn gecodeerde vloeibare remedies om vervormingen en blokkeringen van de informatiestroom in het lichaamsveld te corrigeren.
In dit boek wordt het revolutionaire Nutri-Energetics System (NES) beschreven, dat Peter Fraser door tientallen jaren onderzoek te doen heeft ontwikkeld. Hij heeft het meridianensysteem van de traditionele Chinese geneeskunde met de kwantumgolftheorie verenigd. Hiermee legde hij voor het eerst een link tussen de biochemie van het menselijk lichaam (als basis van de meeste moderne westerse geneeskunde) en de bio-energetica (als domein van de alternatieve en complementaire geneeskunde).


Peter H. Fraser onderzoekt de energetische eigenschappen van het menselijk lichaamsveld al sinds 1982. Hij volgde de opleiding aan het International College of Oriental Medicine.
Harry Massey werkt sinds 2001 met Fraser samen om Nutri-Energetics Systems Ltd. op te bouwen.
Joan Parisi Wilcox is Frasers onderzoeksassistente.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Fraser, Harry Massey, Joan Parisi Wilcox
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150142
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
431