Het Versluierde Land 1 Vlucht met het mysteriekind

een mystiek reisavontuur in 8 delen

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ewout Storm van Leeuwen

Paperback | Juni 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De banneling Thomas d’Harancourt raapt een gevallen kind van de weg op. De te hulp geroepen genezeres Aya kent niemand in het dorp waar het vandaan zou kunnen komen. Het kind is haar geheugen kwijt, weet alleen haar naam: Alante. Ze ontdekken enkele vreemde dingen aan het meisje. Ze heeft een vacht, zwemvliezen en... kieuwen! Een zeemeerminnetje? Midden in de woestijn? Ternauwernood weet hij met het kind te ontsnappen aan een klopjacht. Zijn de soldaten naar hem op zoek, of naar het geheim dat het kind in zich draagt?  Tijdens de hectische vlucht met een zeilwagen ontstaat er een band tussen de afstandelijke westerling Tom en het vreemde kind. Indringende dromen vertellen hem dat hij het kind tegen elke prijs moet beschermen en haar geheugen moet wekken. De vlucht voert naar de verlopen keizerstad Doran, waar Tom een oude jonk koopt om via de rivier en de delta te ontsnappen aan de jacht op het mysteriekind. Bestel ook:Het Versluierde Land 2: Ontsnapping naar AjudyaHet Versluierde Land 3: Terug naar de delta

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ewout Storm van Leeuwen
Uitgever
Magister
ISBN
9789072475039
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

De banneling Thomas d’Harancourt raapt een gevallen kind van de weg op. De te hulp geroepen genezeres Aya kent niemand in het dorp waar het vandaan zou kunnen komen. Het kind is haar geheugen kwijt, weet alleen haar naam: Alante. Ze ontdekken enkele vreemde dingen aan het meisje. Ze heeft een vacht, zwemvliezen en... kieuwen! Een zeemeerminnetje? Midden in de woestijn?

Ternauwernood weet hij met het kind te ontsnappen aan een klopjacht. Zijn de soldaten naar hem op zoek, of naar het geheim dat het kind in zich draagt?  Tijdens de hectische vlucht met een zeilwagen ontstaat er een band tussen de afstandelijke westerling Tom en het vreemde kind. Indringende dromen vertellen hem dat hij het kind tegen elke prijs moet beschermen en haar geheugen moet wekken.

De vlucht voert naar de verlopen keizerstad Doran, waar Tom een oude jonk koopt om via de rivier en de delta te ontsnappen aan de jacht op het mysteriekind.

Bestel ook:

Het Versluierde Land 2: Ontsnapping naar Ajudya

Het Versluierde Land 3: Terug naar de delta

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ewout Storm van Leeuwen
Uitgever
Magister
ISBN
9789072475039
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224